Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 12:08

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Συνεχίζει για 5η σερί σεζόν στον πάγκο ο Π. Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον

Ο Παναγιώτης Ντάκουρης θα καθοδηγήσει την Καλαμάτα ‘80 στο πρωτάθλημα της Volley League, της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Η διοίκηση ξεκίνησε από νωρίς το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αφού μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Κέρκη στο 3ο ματς, που έδωσε το εισιτήριο στην Καλαματιανή ομάδα για τη Volley League, οι παράγοντες έπιασαν δουλειά. Στόχος να δημιουργήσουν μία ομάδα που αρχικά θα διατηρήσει την ομάδα στη νέα κατηγορία. Η πρώτη κίνηση αφορούσε τον προπονητή και έτσι προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ντάκουρη, ο οποίος θα καθίσει τον πάγκο της ομάδας για 5η σερί σεζόν, αλλά ουσιαστικά είναι η 4η, καθώς την περίοδο 2020-2021 δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα της Pre League λόγω κορονοϊού.
Ο Παναγιώτης Ντάκουρης ανέλαβε προπονητής στην ομάδα την περίοδο 2019-2020, όπου έπαιζε στην Α2, όπου τερμάτισε στην 3η θέση που την έφερε στη νεοσύστατη Pre League. Οπωςς προαναφέραμε το 2020-2021 λόγω κορωνοϊού δεν έγινε το πρωτάθλημα και την αμέσως επόμενη σεζόν 2021-22 κατάφερε να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο. Στην ομάδα συνέχισε και τη φετινή χρονιά, όπου πριν από λίγες ημέρες και πάλι μέσα από πλέι οφ, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη Volley League και μετά από αρκετά χρόνια η Καλαμάτα και η Μεσσηνία θα έχουν εκπρόσωπο στην πρώτη κατηγορία του βόλεϊ.
Να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη φορά στην προπονητική του διαδρομή που θα κοουτσάρει ομάδα της Volley League.
Η διοίκηση γνωστοποίησε προχθές με σχετική ανακοίνωση, στη σελίδα της ομάδας στο facebook, την ανανέωση της συνεργασία με τον Παναγιώτη Ντάκουρη, στην οποία αναφέρει: “Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!
Ο κύριος @pntak21 αναλαμβάνει ξανά το σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει επάξια την πόλη της Καλαμάτας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών με στόχο την εδραίωση στα μεγάλα σαλόνια της Volleyleague. Ευχόμαστε στον κόουτς Ντάκουρη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”

Να μείνουν όλοι οι παίκτες

Ο σχεδιασμός για το κτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν είναι σε εξέλιξη και πρώτο μέλημα μετά τη θετική εξέλιξη στο θέμα προπονητή είναι η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Σε ότι αφορά το δυναμικό της ομάδας, πρώτο μέλημα είναι να μείνουν όλοι οι παίκτες, που αγωνίστηκαν στη διάρκεια της χρονιάς στην ομάδα. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και σύντομα η διοίκηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις.