Δευτέρα, 22 Μάιος 2023 15:01

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην Καλαμάτα ‘80

 

Εβδομάδα ανανεώσεων ήταν η προηγούμενη για την Καλαμάτα ‘80 σε ότι αφορά το προπονητικό επιτελείο, αλλά και τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Η διοικούσα επιτροπή της Καλαματιανής ομάδας έχει ρίξει αυτές τις ημέρες το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι, θέλοντας να κλείσει τις εκκρεμότητες στο προπονητικό επιτελείο και παράλληλα να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις ανανεώσεις με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό.

Η αρχή είχε γίνει πριν δύο εβδομάδες, όπου έκλεισε θετικά το θέμα του προπονητή με την Παναγιώτη Ντάκουρη να παραμένει στον πάγκο και να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε η διοίκηση με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Μάνα, ο οποίος για 3η σεζόν θα είναι στο πλευρό του Παναγιώτη Ντάκουρη, έχοντας διπλό ρόλο, αφού εκτός από βοηθός προπονητή είναι και γυμναστής της ομάδας. Ακολούθησε η ανακοίνωση για ανανέωση της συνεργασίας με τον στατιστικολόγο Δημήτρη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Επόμενη γνωστοποίηση από πλευράς διοίκηση ήταν η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό μπλόκερ Νίκο Χριστόφα. Μάλιστα ο 30χρονος αθλητή ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “Λύκους” για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσης έχει ανανεώσει για δεύτερη σερί σεζόν και ο 38χρονος ακραίος Γιάννης Μαντέκας, όπως γράψαμε σε ρεπορτάζ την προηγούμενη εβδομάδα. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για τον έμπειρο ακραίο.

Ηδη σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν φέτος στην ομάδα για να παραμείνουν και τη νέα χρονιά. Εκτός από το υπάρχον δυναμικό, οι συζητήσεις των παραγόντων της Καλαμάτας ‘80 με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Οπως είναι ήδη γνωστό η Καλαματιανή ομάδα θα ενισχυθεί με 4 παίκτες, δύο Ελληνες και δύο ξένους, όμως για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των υποψήφιων μεταγραφικών αποκτημάτων.