Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 10:48

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Παραμένει “λύκος” ο Λυκούρεσης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Παραμένει “λύκος” ο Λυκούρεσης

Με την Καλαμάτα ‘80 θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Διονύσης Λυκούρεσης.

Ο 34χρονος αθλητής ανανέωσε τη συνεργασία του με τη μεσσηνιακή ομάδα, την οποία βοήθησε ώστε να ανέβει για πρώτη φορά στην Volley League ανδρών. Ο Λυκούρεσης γίνεται ο τέταρτος παίκτης που ανανεώνει, έπειτα από τους Οκάμπο, Χριστόφα και Μαντέκα και έπεται συνέχεια. Η καλαματιανή ομάδα στην ανακοίνωση της δεν κρύβει τη χαρά της, που διατήρησε στις τάξεις της τον έμπειρο κεντρικό.

“Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Διονύση Λυκούρεση! O Διονύσης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και έχει ύψος 194. Ο 34χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες του Πανερυθραϊκού, της Κυζικου Νέας Περάμου και της Παλλήνης, ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα που τον ανέδειξε τον Κόροιβο Αμαλιάδας και από πέρυσι είναι ένας λύκος
Ευχόμαστε στον Νιόνιο μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και Αιιιντεεεε μωρεεεεεε !”, καταλήγει η ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80. Οι “λύκοι” έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής και σε δύο μεταγραφές.
Η αρχή έγινε με τον 29χρονο Αμερικάνο πασαδόρο Ματ Γουέστ και ακολούθησε ο 23χρονος κεντρικός Αλέξανδρος Αλεξάκης.