Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 11:49

“Ψήλωσε” με Ρωσσιάδου ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον
“Ψήλωσε” με Ρωσσιάδου ο Απόλλωνας

Την πέμπτη του μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας που ενισχύεται με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό και να πάρει την άνοδο στη Volley League τη νέα σεζόν…

Νέο απόκτημα είναι η Ήλια Ρωσσιάδου από τον Α.Ο. Λαμίας. Η Ρωσσιάδου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, είναι 24 χρονών κεντρική (γεννημένη 17 Μαρτίου 1999) με ύψος 1.90 μ. Και την περασμένη σεζόν συμμετείχε στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ με την ομάδα της Λαμίας.
Η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας αναφέρει:
“Καλωσορίζουμε την Ήλια Ρωσσιάδου στην ομάδα μας!
Η Ηλία είναι κεντρικός, ξεκίνησε το βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη στη ΧΑΝΘ, συνέχισε στην ομάδα του Α.Ο. Καβάλας και στη συνέχεια μετακόμισε στη Λαμία, όπου αγωνίστηκε στην Α1 Γυναικών.
Ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία πάνω από όλα και ευόδωση προσωπικών και ομαδικών στόχων”.

Αυτή ήταν η πέμπτη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη, μιας και είχαν προηγηθεί η 25χρονη ακραία Ζωή Φάκη, η 24χρονη κεντρική Βάσια Αρβανιτοπούλου, η 25χρονη Γαλλίδα πασαδόρος Αντελίν Ομπρί και η 21χρονη κεντρική Κατερίνα Κοκότη.
Στα σκαριά είναι να γίνουν τρεις ακόμη μεταγραφές και υπάρχουν επαφές με διάφορες αθλήτριες, ενώ παράλληλα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες και το ποιες βολεϊμπολίστριες θα ανανεώσουν και ποιες θα αποτελέσουν παρελθόν από τον καλαματιανό σύλλογο.
Το σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσουν στον Απόλλωνα η Αργεντίνα διαγώνια Ανάι Τόσι, η Ελπινίκη Ζωΐδου, η Ειρήνη Τσομπανίδου, η Ξένια Ξάνθη και η Σταυριάνα Σερελέα.