Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 18:10

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Συνεχίζει ο αρχηγός Βαγγέλης Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Συνεχίζει ο αρχηγός Βαγγέλης Ντάκουρης

Η σημαία στον ιστό της… Ο Βαγγέλης Ντάκουρης θα συνεχίσει να φορά για μια ακόμη χρονιά τα αγαπημένα του πράσινα και θα συμμετέχει με την Καλαμάτα ‘80 στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο 31χρονος λίμπερο και αρχηγός της Καλαμάτας ‘80 ανανέωσε τη συνεργασία του και πλέον θα συμπληρώσει δέκα χρόνια στην καλαματιανή ομάδα, μιας και είχε πάρει μεταγραφή στους “λύκους” το 2014!
Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:
“Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Βαγγέλη Ντάκουρη!
Ο Βαγγέλης αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και έχει ύψος 1.86 cm.
Ο 31χρονος αρχηγός μας έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες ΓΕΜ, ΣΠΑΚ και είναι ένας καθαρόαιμος λύκος και η ψυχή της ομάδας μας!
Ευχόμαστε στον Βαγγέλη μας, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”.
Πριν τον Ντάκουρη είχαν ανανεώσει οι Νίκος Χριστόφας, Γιάννης Μαντέκας, Ροντρίγκο Οκάμπο και Διονύσης Λυκούρεσης. Σε εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ βρίσκονται ακόμα οι Μαουρίτσιο Βιέϊτο και Κώστας Δαλακούρας.
Οσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση η Καλαμάτα ‘80 έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τρεις κινήσεις και πρόκειται για τον 27χρονο Αμερικάνο ακραίο Ράιαν Κοενέν, τον επίσης Αμερικάνο πασαδόρο Ματ Γουέστ και τον κεντρικό Αλέξανδρο Αλεξάκη.