Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 16:01

Πασαδόρο και διαγώνιο ψάχνει η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον
Πασαδόρο και διαγώνιο ψάχνει η Καλαμάτα '80

Στη διαδικασία απόκτησης ακόμη δύο παικτών βρίσκεται η διοίκηση της Καλαμάτας ‘80, με τους οποίους θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Από τη στιγμή που οι “Λύκοι” πήραν το εισιτήριο για τη Volley League, οι παράγοντες κινήθηκαν δραστήρια για να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό με παίκτες από το υπάρχον υλικό, αλλά και με τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις ώστε να δημιουργήσουν ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πλέον μετά τις τρεις πρώτες προσθήκες, οι άνθρωποι της Καλαματιανής ομάδας έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων με την απόκτηση δύο ακόμη παικτών. Σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας ακόμη πασαδόρος μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κανελλόπουλου και δεν αποκλείεται ο άλλος παίκτης να είναι άλλος ένας διαγώνιος.
Από το υπάρχον δυναμικό οι περισσότεροι από τους παίκτες έχουν ανανεώσει και σύντομα θα ξεκαθαρίσει ποιοι από τους πιο νεαρούς θα βρίσκονται στην πρώτη ομάδα.