Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 12:50

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ενας χρόνος γεμάτος επιτυχίες

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ενας χρόνος γεμάτος επιτυχίες

Η Καλαμάτα ‘80 έγραψε φέτος ιστορία, καθώς πανηγύρισε για πρώτη φορά την άνοδο στην Volley League ανδρών!

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική επιτυχία στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι “λύκοι” κάνοντας τον απολογισμό για όλα τα τμήματα του συλλόγου, τονίζουν ότι ήταν ένας χρόνος γεμάτος επιτυχίες και αναφέρονται στα επιτεύγματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80 αναφέρει:

Ο απολογισμός των "Λύκων" για όλα τα τμήματα

“Ενας χρόνος γεμάτος επιτυχίες, πάθος και αθλητικό πνεύμα έχει ολοκληρωθεί για την ομάδα μας!
Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα που πετύχαμε κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Εκτός από την άνοδο μας στην Volley League, η εφηβική μας ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου και κατέλαβε την 9η θέση στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας το απίστευτο ταλέντο και την αφοσίωσή της στο άθλημα!
Δεν σταματάμε όμως εκεί! Η παιδική ομάδα μας κατέλαβε την 2η θέση στην Πελοπόννησο και 9η στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας απίστευτη προσπάθεια και αγωνιστικότητα. Το παμπαιδικό μας τμήμα κατέλαβε την τρίτη θέση στην Πελοπόννησο, ενώ δύο αθλητές μας ο Μήνας Αραπάκης και ο Στέφανος Ξεροβασιλας έλαβαν πρόσκληση για τις εθνικές ομάδες!”.
Η Καλαμάτα ‘80 αναφέρει ότι όλα τα παραπάνω ήρθαν έπειτα από σκληρή δουλειά και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια.
“Αυτές οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και αγάπης για το άθλημα! Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την ευκαιρία να δουλεύουμε με τέτοιους ταλαντούχους αθλητές και να παρακολουθούμε την εξέλιξη τους στο χώρο του βόλεΐ. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, στους προπονητές μας και σε κάθε άτομο που συνέβαλε σε αυτές τις επιτυχίες. Είμαστε υπερήφανοι για το τι έχουμε επιτύχει μαζί και ανυπομονούμε για το μέλλον ! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, να προσπαθούμε και να αναπτύσσουμε το πάθος μας για το βόλεϊ. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Ακολουθήστε μας στο ταξίδι μας και εμπνευστείτε από την δύναμη και την αποφασιστικότητα που προσφέρει ο αθλητισμός”, καταλήγει η ανακοίνωση.