Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 12:22

Σε διεθνές τουρνουά βόλεϊ ο Α.Ο. Ακρίτας

Γράφτηκε από τον
Σε διεθνές τουρνουά βόλεϊ ο Α.Ο. Ακρίτας

Στη Ναύπακτο θα βρεθεί και φέτος ο Α.Ο. Ακρίτας, προκειμένου να λάβει μέρος στο 5ο διεθνή τουρνουά βόλεϊ U18, που διοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ναυπακτίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από αύριο 26 Ιουνίου έως τις 30 του μήνα στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου και θα λάβουν μέρος οχτώ συνολικά ομάδες.
Η διοργανώτρια Ομόνοια Ναυπάκτου, τα Χανιά βόλεϊ, ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης Καβάλας, ο Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας, ο Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας, η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου από την Κύπρο και η ASD Roccalumera Pallavolo από την Ιταλία. Ο Α.Ο. Ακρίτας θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά στο εν λόγω τουρνουά, με την καλαματιανή αποστολή να αναχωρεί μεθαύριο για τη Ναύπακτο. Την ίδια μέρα θα γίνει και η κλήρωση των αγώνων, όπου οι ομάδες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δύο αθλήτριες γεννημένες το 2005.
Προπονήτρια του Ακρίτα είναι η Νάνσυ Πανταζοπούλου, που θα έχει στη διάθεσή της 12 αθλήτριες.
“Πιστεύω ότι τα παιδιά θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, τόσο αγωνιστικές, όσο και εξωαγωνιστικές. Θα δώσουμε τρία παιχνίδια με πολύ καλές ομάδες”, σημείωσε η κ. Πανταζοπούλου. Οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν στη Ναύπακτο είναι οι: Σταυρούλα Μπαστακού, Εφη Λαγού, Δήμητρα Γυφτέα, Εμμανουέλα Καρανικολού, Μαριαλένα Βίγκου, Κατερίνα Καραμπάτσου, Σωτηρία Βαλαβάνη, Ζωή Γεωργαντά, Αφροδίτη Παπούλια, Αναστασία Πολυζώη, Ματίνα Λαμπροπούλου και Ιωάννα Κουτσουμπού.