Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 14:17

ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ηττα – αποκλεισμός για Απόλλωνα από Ερυθρό Αστέρα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ηττα – αποκλεισμός για Απόλλωνα από Ερυθρό Αστέρα

Την ήττα με 0-3 σετ γνώρισε χθες το απόγευμα στο Κλειστό ο Απόλλων Καλαμάτας από τον Ερυθρό Αστέρα και αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος βόλεϊ παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ.

Η καλαματιανή ομάδα είχε εξαρχής δύσκολο έργο, καθώς είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς την Παρασκευή στην Πάτρα με 3-0 σετ. Ετσι χθες ήθελε νίκη με 3-0 σετ, αλλά και να καλύψει τη διαφορά των πόντων.
Ως εκ τούτου το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό. Ο Ερυθρός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και το άγχος του Απόλλωνα και επικράτησε με 25-17, κλειδώνοντας το εισιτήριο για την τελική φάση. Τα επόμενα σετ είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενες επικράτησαν και στα δύο με 25-18 και 25-22 και με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς πήραν την πρόκριση.
Στο φάιναλ φορ προκρίθηκε και ο Μεσσηνιακός (κόντρα στην Παναχαϊκή) και οι υπόλοιπες δύο ομάδες θα είναι οι νικήτριες των ζευγαριών Αίολος Αγυιάς – Γ..Ε. Ναυπλίου και Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας – Ν.Ο. Αλκυών.
Τα σετ: 17-25, 18-25, 22-25
Το ματς διαιτήτευσε η Νικολέτα Τσιμικλή
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Καθάρειος): Μπεκιάρη, Τσουμελέα, Τερόλλι, Κοτσαρίνη, Γ. Χριστοπούλου, Λαδά, Παπαδοπούλου (λ), Κορωνιού, Καμπούκου, Θεοδωροπούλου, Μ. Χριστοπούλου (λ).
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ελένη Λεγάτου): Αλμπάνη, Φούντα, Κοτσόκολου, Γκόρου, Ρεγκλή, Γκοτσοπούλου, Γεωργαντοπούλου, Συμεωνίδη.