Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 11:01

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Τέταρτη μεταγραφή ο διαγώνιος Δημήτρης Παλαιολόγος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Τέταρτη μεταγραφή ο διαγώνιος Δημήτρης Παλαιολόγος

Την τέταρτη μεταγραφή της πραγματοποίησε χθες η Καλαμάτα ‘80 που ενισχύεται στις θέσεις που έχει ανάγκη, εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στη Volley League.

Η καλαματιανή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Παλαιολόγου που την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου.
Πρόκειται για 23χρονο διαγώνιο που ξεκίνησε από τις μικρές ομάδες του Παναθηναϊκού και ήταν στις τάξεις των πρασίνων το 2020 που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ενώ έχει εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία μιας και έχει αγωνιστεί με την Κηφισιά και τον Φοίνικα Σύρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Λύκων”:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον αθλητή Δημήτρη Παλαιολόγο. Ο Δημήτρης αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και έχει ύψος 192 cm.
Ο 23χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες Παναθηναϊκός , Α.Σ Κερκης, Α.Ο.Π Κηφισιάς, Αριστοτέλης Σκύδρας, και Φοίνικας Σύρου ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».
Εκτός από τον Παλαιολόγο, η Καλαμάτα ‘80 έχει ακόμη αποκτήσει τον 27χρονο Αμερικάνο ακραίο Ράιαν Κοενέν, τον επίσης Αμερικάνο πασαδόρο Ματ Γουέστ και τον κεντρικό Αλέξανδρο Αλεξάκη.
Από εδώ και πέρα το βάρος ρίχνεται στην απόκτηση ενός ακόμη πασαδόρου,
μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Κανελλόπουλου.
Οσον αφορά το περσινό ρόστερ, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Χριστόφας, Γιάννης Μαντέκας, Ροντρίγκο Οκάμπο και Διονύσης Λυκούρεσης.
Σε εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ βρίσκονται ακόμα οι Μαουρίτσιο Βιέϊτο και Κώστας Δαλακούρας.