Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 10:32

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επέστρεψε η Καραμούντζου, ανανέωσε η Γιόλλα

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επέστρεψε η Καραμούντζου, ανανέωσε η Γιόλλα

Μόνο ένα χρόνο έμεινε μακριά από τον Απόλλωνα η Κωνσταντίνα Καραμούντζου.

Η πρώην αρχηγός του συλλόγου μετά από μια σεζόν αποχής, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς της για να την βοηθήσει στην προσπάθεια ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. “Οι μεγάλες αγάπες δε ξεχνιούνται για λίγο αποσταίνουν αλλά ξανασυναντιούνται”, αναφέρει η διοίκηση για τη χθεσινή συμφωνία με την έμπειρη αθλήτρια και συνεχίζει: “Σε αυτή τη μάχη λοιπόν δεν μπορούσε να μην επιστρέψει η φυσική αρχηγός της ομάδας μέσα και έξω από τα γήπεδα, η Κωνσταντίνα Καραμούντζου.
Γεμισμένη δυνάμεις από το μικρό διάλειμμα της από τα γήπεδα, αποφάσισε φέτος να συστρατευθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα μας δίνοντας με τα πολλαπλά προσόντα της πολλές λύσεις στα χέρια του προπονητή μας κ. Μυτσκιδη. Καλή σεζόν να έχουμε Κωνσταντίνα μας, με υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες!”.
Στο μεταξύ, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τη Νίκη Γιόλλα, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με την καλαματιανή ομάδα, αφού από αυτήν ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Θεματοφύλακας της άμυνας της ομάδας μας η Νίκη Γιόλλα για μια ακόμα χρονιά! Μετά από μια καταπληκτική χρονιά στην πρηλίγκ, η νεαρή μας αθλήτρια επέλεξε να μεταφέρει ένα χρόνο μετά τις σπουδές της για να βοηθήσει την αγαπημένη της ομάδα και αυτή τη χρονιά! Ένα παιδί που γαλουχήθηκε στα σπλάχνα της ομάδας, τις ακαδημίες της και που έδειξε το χαρακτήρα που αρμόζει στα παιδιά του Απόλλωνα, πάθος και ψυχή οπότε και αν τους ζητηθεί! Καλή αγωνιστική χρόνια Νίκη μας, με υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες!”.