Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 13:25

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Πήρε τον πασαδόρο Νίκο Σαλωνίτη

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Πήρε τον πασαδόρο Νίκο Σαλωνίτη

Τον 26χρονο πασαδόρο του Πανιωνίου Νίκο Σαλωνίτη απέκτησε η Καλαμάτα '80, που συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Σαλωνίτης αποτελεί το πέμπτο θερινό απόκτημα για τους "λύκους", που έχουν διατηρήσει το βασικό κορμό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Καλαμάτας τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ να έρθω στην πόλη να ξεκινήσουμε", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Καλαμάτας '80 ο Σαλωνίτης.
Η μεσσηνιακή ομάδα από την πλευρά της ανέφερε¨ "Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον αθλητή Νίκο Σαλωνίτη. O Νίκος αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και έχει ύψος 187 cm.Ο 26χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες Pamvochaikos V.C, AO Milon Neas Smyrnis, S.F.P Chania , GS Apollon Smirnis, AS Kerkis, Panionios VC.Ευχόμαστε στον Νίκο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία".
Θυμίζουμε ότι πριν από τον Σαλωνίτη, η Καλαμάτα '80 έχει αποκτήσει τον διαγώνιο Δημήτρη Παλαιολόγο, τον Αμερικάνο ακραίο Ράιαν Κοενέν, τον επίσης Αμερικάνο πασαδόρο Ματ Γουέστ και τον κεντρικό Αλέξανδρο Αλεξάκη. Ακόμα έχουν ανανεώσει οι Μαουρίτσιο Βιέϊτο, Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Χριστόφας, Γιάννης Μαντέκας, Ροντρίγκο Οκάμπο, Διονύσης Λυκούρεσης και Κώστας Δαλακούρας.