Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 14:28

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δυνατά φιλικά με ομάδες της Volley League

Γράφτηκε από τον

 

Φιλικά παιχνίδια αντιπάλους ομάδες της Volley League, αλλά και της Pre League θα δώσει στη διάρκεια της προετοιμασίας του ο Απόλλων Καλαμάτας.

Η Καλαματιανή ομάδα θα δώσει φιλικά με τις ομάδες της Α1 τον Αρη και τη Λαμία σε τουρνουά που θα πραγματοποιήσει η φετινή αντίπαλος της, η Πρέβεζα. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου. Επίσης θα δώσει φιλικά με Ηλυσιακό και Απολλώνιο Κερατσινίου που αγωνίζονται στην Α1. Από εκεί και πέρα θα παίξει φιλικά με τις Αμαζόνες, τον ΖΑΟΝ, την Κόρινθο, τον Πορφύρα και τον Πανιώνιο. Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αναμετρηθεί τρεις φορές, δίνοντας δύο φιλικά στην Αθήνα και άλλο ένα στην Καλαμάτα.
Τα φιλικά προετοιμασίας θα ξεκινήσουν από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους, εκτός βέβαια από το τουρνουά στην Πρέβεζα, που όπως προαναφέραμε θα γίνει το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου.
Από εκεί και πέρα σήμερα η ομάδα μπαίνει σε νέα εβδομάδα προετοιμασίας η οποία περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις για τρεις ακόμη ημέρες. Το πρωί στο γήπεδο του μπιτς βόλεϊ οι αθλήτριες θα υποβάλλονται σε αερόβιο πρόγραμμα και το απόγευμα η προπόνηση θα γίνεται στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου.

Ενσωματώνεται η Φάκη

Σήμερα αναμένεται να δώσει το παρών στην προετοιμασία και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας η 25χρονη ακραία Ζωή Φάκη. Από εκεί και πέρα στο τέλος του μήνα αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα και η 25χρονη κεντρικός Ηλία Ρωσσιάδου (5ο κατά σειρά απόκτημα) και εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί και η τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας. Πρόκειται για αθλήτρια από το εξωτερικό που αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και με την απόκτηση της θα ισχυροποιηθεί σημαντικά η Καλαματιανή ομάδα.