Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 11:55

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Συνεχίζει και ο νεαρός Μηνάς Αραπάκης

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Καλαμάτας ‘80 θα είναι και τη νέα περίοδο ο Μηνάς Αραπάκης.

Ο 16χρονος πασαδόρος και μέλος της Εθνικής Παμπαίδω ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “λύκους” και θα γευτεί την εμπειρία της συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
“Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση του Καλαματιανού αθλητή Μηνά Αραπάκη!
Ο Μηνάς είναι 16 ετών, αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 1,91. Πρωταγωνιστής στα αναπτυξιακά μας τμήματα, είναι στο ρόστερ της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων, όπου προέρχεται από ένα γεμάτο καλοκαίρι αγωνιζόμενος με την εθνική ομάδα στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε στον Μηνά καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”, αναφέρει η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας.

Την Δευτέρα στο Κλειστό η "πρώτη"

Η Καλαμάτα ‘80 θα ξεκινήσει ως γνωστόν την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 την προσεχή Δευτέρα 28 Αυγούστου και χθες ανακοίνωσε το πρόγραμμα της “πρώτης”.
Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας και από τις 6.45 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ. θα γίνουν δηλώσεις από διοικούντες, προπονητές και αθλητές στα ΜΜΕ. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν που θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.