Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 09:36

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία του για τη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα ξεκινήσει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.

Το ραντεβού για την πρώτη προπόνηση είναι σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.
Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει η προπονήτρια Γωγώ Σουρή, η οποία παραμένει για 12η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας. Βοηθός της και τη νέα χρονιά θα είναι ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ενώ φροντιστής παραμένει ο Νίκος Ζεριώτης.
Η ομάδα διατήρησε τις περισσότερες αθλήτριες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, προώθησε από τα μικρότερα τμήματα 5 νεαρές κοπέλες και προχώρησε σε 4 κινήσεις ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα οι αθλήτριες που παρέμειναν στην ομάδα είναι οι Κυριακή Βασιλειάδη, Νικολέτα Διακουμέα, Χρύσα Καράμπελα, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Εφη Ρομπάκη, Μαρία-Νεφέλη Τζουάνου, Παναγιώτα Τσαπέκη, Ολγα Τσάτουμα, Ασημίνα Τσάτουμα, Χρυσούλα Τσούμπανου και Κατερίνα Φωτεινάκη. Οι νεαρές που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα είναι οι Μαρίσια Θεοδωροπούλου, Λυδία Νακούση, Αναστασία Τσοπανάκη, Μαρία Χανδρινού και Ξένια Χρονοπούλου.
Σε αυτές θα προστεθούν η Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, η οποία επέστρεψε στον Μεσσηνιακό από το Αιγάλεω, η Ιουλία Ζερδεβά που επίσης επιστρέφει μετά από 4 χρόνια, η Νέλλη-Χριστίνα Βαρσάνη και η Μιχαέλα-Μίλβα Παπαδοπούλου, που προέρχονται από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και τον ΠΑΣ Γιάννενα αντίστοιχα, καθώς επίσης και οι Σταυριανή Μητροπούλου και Ντορίτα Μπαζάνη, που έπαιζαν που στον Απόλλωνα Καλαμάτας και θα αγωνιστούν στα αναπτυξιακά τμήματα.
Λόγω σχολικών υποχρεώσεων (Γ’ Λυκείου) δεν θα συμμετέχουν προσωρινά στις προπονήσεις οι Μάρθα Μπουγά και Σάντυ Μουργή.
Από το Μεσσηνιακό αποχώρησαν οι Αθηνά Ζερίτη, Παναγιώτα Καραθανάση, Κατερίνα Ρομπάκη, Νίκη Παπαγγέλη και Θεοδώρα Τσιαούση.
Με την έναρξη των σχολικών υποχρεώσεων θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις και οι αθλήτριες που στελεχώνουν τις αναπτυξιακές ομάδες νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων.

Η πρώτη συγκέντρωση

Την περασμένη Πέμπτη 7 του μήνα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Στις αίθουσες συναντήσεων και του Μουσείου έγινε η συνάντηση των αθλητριών με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και ακολούθησε η φωτογράφιση όσων έδωσαν το παρών.
Απουσίασαν δικαιολογημένα, καθώς ήταν εκτός Καλαμάτας οι Νέλλη-Χριστίνα Βαρσάνη, Ιουλία Ζερδεβά, Μιχαλέα-Μίλβα Παπαδοπούλου, Εφη Ρομπάκη και Ασημίνα Τσάτουμα.