Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 12:14

ΒΟΛΕΪ: Ξεκίνησε προετοιμασία ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο μπήκε χθες ο Μεσσηνιακός, ξεκινώντας προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής βόλεϊ γυναικών.

Η πρώτη προπόνηση έγινε το μεσημέρι στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου, υπό τις οδηγίες της Γωγώς Σουρή, που συνεχίζει για 12η σεζόν στον πάγκο, έχοντας ως βοηθό τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, ενώ φροντιστής παραμένει ο Νίκος Ζεργιώτης.
Ο Μεσσηνιακός επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στη Β’ εθνική, με στόχο να είναι στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Γι’ αυτό κράτησε τις περισσότερες αθλήτριες, ενώ έκανε 4 μεταγραφές και παράλληλα προώθησε πέντε κορίτσια από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα. Ο λόγος για τις Μαρίσια Θεοδωροπούλου, Λυδία Νακούση, Αναστασία Τσοπανάκη, Μαρία Χανδρινού και Ξένια Χρονοπούλου. Τα νέα πρόσωπα, είναι η Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη που επέστρεψε στον Μεσσηνιακό μετά το πέρασμά της από το Αιγάλεω, η Ιουλία Ζερδεβά που επίσης επιστρέφει μετά από 4 χρόνια, η Νέλλη- Χριστίνα Βαρσάνη και η Μιχαέλα-Μίλβα Παπαδοπούλου, που προέρχονται από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και τον ΠΑΣ Γιάννενα, αντίστοιχα. Ακόμα η Σταυριανή Μητροπούλου και η Ντορίτα Μπαζάνη, που έπαιζαν στον Απόλλωνα Καλαμάτας, θα αγωνιστούν στα αναπτυξιακά τμήματα του Μεσσηνιακού.
Από πέρυσι συνεχίζουν οι: Κυριακή Βασιλειάδη, Νικολέτα Διακουμέα, Χρύσα Καράμπελα, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Εφη Ρομπάκη, Μαρία-Νεφέλη Τζουάνου, Παναγιώτα Τσαπέκη, Ολγα Τσάτουμα, Ασημίνα Τσάτουμα, Χρυσούλα Τσούμπανου και Κατερίνα Φωτεινάκη. Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Αθηνά Ζερίτη, Παναγιώτα Καραθανάση, Κατερίνα Ρομπάκη, Νίκη Παπαγγέλη και Θεοδώρα Τσιαούση.