Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 16:21

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παρουσίαση με βραβεύσεις και ξεκάθαρο στόχο την άνοδο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Τη Δευτέρα το βράδυ ξεκίνησε και επίσημα η νέα σεζόν για τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.

Αφού έγινε ο αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Λυμπέρης και εν συνεχεία η Αννα Καλογεροπούλου, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, που ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά στις αθλήτριες με υγεία.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν που φτάνουν μέχρι την άνοδο στη Volley League. Μαζί με το Μυτσκίδη το τεχνικό επιτελείο πλαισιώνεται από τους Χρήστο Δημητρακόπουλο, Κώστα Κουτράκη, τον τιμ μάνατζερ Παναγιώτη Χανδρινό και νέο πρόσωπο είναι ο φυσικοθεραπευτής Ηλιας Τριάντος.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, ενώ το “παρών” στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν και τα κορίτσια από την ακαδημία του συλλόγου μαζί με τους προπονητές τους.
Ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσε η βράβευση δύο αθλητριών.
Της Λίνας Αποστολοπούλου που δεν θα βρίσκεται φέτος στο ρόστερ της ομάδας και τιμήθηκε για την προσφορά της σε αυτήν και της Ντίνας Καραμούντζου που επέστρεψε στην Απόλλωνα και μάλιστα θα είναι αρχηγός της ομάδας. Τις τιμητικές πλακέτες έδωσε στις δύο αθλήτριες ο υπεύθυνος της ακαδημίας  Παύλος Χριστόπουλος.