Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 12:23

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική νίκη 3-1 σετ με βελτιωμένη εικόνα κόντρα στον Πορφύρα

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική νίκη 3-1 σετ με βελτιωμένη εικόνα κόντρα στον Πορφύρα

Εκτός έδρας νίκη πήρε το Σάββατο ο Απόλλων Καλαμάτας, που κέρδισε τον Πορφύρα με 3-1 σετ σε ένα ακόμη φιλικό τεστ προετοιμασίας.

Παιχνίδι με παιχνίδι η Καλαματιανή ομάδα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και δείχνει ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο περίπου 20 ημέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Pre League.
Η ομάδα αρχίζει και βγάλει καλά εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, όπως σημείωσε ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Μυτσκίδης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του λίγο μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα. “Αρχίζουμε να βλέπουμε ωραία πράγματα και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζομαστε βελτιωμένοι. Αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια”.
Τα σετ: 21-25, 19-25, 25-21, 10-15
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης ξεκίνησε το ματς με τις Καραφουλίδου, Γκιγκολό, Φάκη, Βαρμπάνοβα, Κοκκότη, Ρωσσιάδου, Ν. Γιόλλα (λ) και έπαιξαν ακόμη οι Καραμούντζου, Κάκα, Μαυροειδή, Ε. Γιόλα.
Δεν αγωνίστηκε η Βάσια Αρβανιτοπούλου, η οποία αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο και για να μην έχει μεγαλύτερο πρόβλημα, ο κ. Μυτσκίδης προτίμησε να την προστατεύσει και την άφησε εκτός αγώνα.