Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 15:13

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Νίκες για Απόλλωνα και Σπαρτιατικό

Γράφτηκε από τον

 

Εντός έδρας νίκες πέτυχαν ο Απόλλων Καλαμάτας (φωτό)  και ο Σπαρτιατικός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων Κ20, στο Δ’ όμιλο της ΕΣΠΕΠ, κερδίζοντας αντίστοιχα το Μεσσηνιακό και τον Α.Ο. Ακρίτας.


Ο Μεσσηνιακός παρά την ήττα από τον Απόλλωνα παραμένει πρώτο με 10 βαθμούς, ενώ ο Σπαρτιατικός ανέβηκε στην 3η θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 3-0 σετ

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Απόλλων Καλαμάτας κατάφερε να κερδίσει το Μεσσηνιακό με 3-0 σετ και να παραμένει στη δεύτερη θέση, πλησιάζοντας στους δύο πόντους τον αντίπαλο του.
Εγινε καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με τον Απόλλωνα να είναι πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια και να φτάνει στην επικράτηση.
Τα σετ: 25-13, 25-16, 25-14.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Χριστίνα Μουστάκη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Καθάρειος): Μπεκιάρη, Νίκα, Τερόλλι, Σοφούλη, Ειρ. Γιόλλα, Λαδά, Β. Παπαδοπούλου (λ), Κοτσαρίνη, Τσουμελέα, Καμπούκου, Διακουμή, Μ. Χριστοπούλου (λ).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος): Χρονοπούλου, Τσοπανάκη, Τσουμπρή, Σπυροπούλου, Νακούση, Θεοδωροπούλου, Μ. Παπαδοπούλου (λ), Παναγοπούλου, Χανδρινού, Μητροπούλου, Σταυροπούλου.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ – Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 3-1 σετ

Ο Α.Ο. Ακρίτας δεν τα κατάφερε το Σάββατο στη Σπάρτη να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα παρότι πήρε το πρώτο σετ, γνώρισε την ήττα από τον Σπαρτιατικό με 3-1.
Η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και κέρδισε το πρώτο σετ, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η γηπεδούχος ομάδα αντέδρασε και κατάφερε να επικρατήσει στα τρία επόμενα και να πάρει το τρίποντο.
Τα σετ: 21-25, 25-21, 25-14, 25-16.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μπόμπας, Δοξαράς.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Μιχ. Κωνσταντόπουλος): Στεφάνου, Λεβιδιώτη, Καρούνου, Μελαμπιώτη, Γκάγκαρη, Μπόμπα, Νεζίρι (λ), Φουντά (λ), Αϊβαλιώτη, Τουρνά, Ζερβού, Κορίννη.
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Νάνσυ Πανταζοπούλου): Μπαστακού, Γυφτέα, Μέντζα, Κουσούλη, Ντρούβα (λ), Τσαλίκη, Βίγκου, Καραμπάτσου, Καρανικολού (λ), Κουμούνδρου, Παπαχριστοφίλου, Βαλσαμάκη, Τσικρικού.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
Σπαρτιατικός – Α.Ο. Ακρίτας 3-1
Απόλλων Καλ. – Μεσσηνιακός 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Μεσσηνιακός 11-6 10
2. Απόλλων Καλ. 9-6 8
3. Σπαρτιατικός 9-9 6
4. Α.Ο. Ακρίτας 6-11 3
* Εκκρεμεί ο αγώνας Σπαρτιατικός – Απόλλων Καλαμάτας (4η αγωνιστική)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(11-13/11/2023)
Μεσσηνιακός – Σπαρτιατικός
Α.Ο. Ακρίτας – Απόλλων Καλ.