Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 19:23

Διαδικτυακή σχολή διαιτησίας βόλεϊ

Γράφτηκε από τον
Διαδικτυακή σχολή διαιτησίας βόλεϊ

Σχολή διαιτησίας βόλεϊ διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και η Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδας το τριήμερο 24 με 26 Νοεμβρίου.

Οι υποψήφιοι διαιτητές θα πρέπει:
* να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (δεκτοί υποψήφιοι έως 60 ετών)
* να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες Ε.Ε.
* να μην έχουν καταδικαστεί για αδικήματα που σαφώς περιγράφονται στο Ν.2725/99.
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
* Αντίγραφα ταυτότητας, απολυτηρίου λυκείου ή ισότιμου τίτλου σπουδών ή πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
* Ποινικό μητρώο (γενικής χρήσης).
* Παράβολη συμμετοχής
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά και οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο: syn.di.pe@gmail.com, ενώ το παράβολο για τη συμμετοχή είναι 50 ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα 6944591594 (Θ. Καραγιαννόπουλος) και 6932308102 (Α. Δημάκης).

Πρόσκληση σε αθλήτριες και αθλητές

Η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου μέσω ανακοίνωση της απηύθυνε πρόσκληση για τη συμμετοχή στη σχολή διαιτησίας που θα γίνει διαδικτυακά σε αθλητές και αθλήτριες των σωματείων που είναι μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Π.
αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Προς
Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π.
Αγαπητοί συνεργάτες,
Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 268/5.10.2023 επιστολή μας, σας καλούμε όπως ενημερώσετε αθλητές και αθλήτριες του σωματείου σας, σχετικά με την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην διαδικτυακή σχολή Διαιτησίας, που διοργανώνει ο ΣΥΔ.ΠΕ.Π. στις 24-26 Νοεμβρίου.
Σας υπενθυμίσουμε δε ότι την σχολή, μπορούν να παρακολουθήσουν και εν’ ενεργεία Αθλητές και Αθλήτριες, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας κατά το άρθρο 18 παρ. 9 που αναφέρει τα εξής:
α. Να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μελών οικείου συνδέσμου.
β. Να έχει υποβάλει σχετική δήλωση προσφοράς υπηρεσιών όπου θα αναφέρει την ιδιότητα του αθλητή και το σωματείο και κατηγορία, στο οποίο αγωνίζεται, ως και το κώλυμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας αυτής.
γ. Ο διαιτητής αυτός με ευθύνη των επιτροπών διαιτησίας διευθύνει ως Α και Β διαιτητής, επόπτης και σημειωτής σε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών και ως επόπτης και σημειωτής και σε αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων.
δ. Δεν ορίζεται ποτέ με οποιαδήποτε ιδιότητα, σε αγώνες οποιασδήποτε κατηγορίας, του σωματείου στο οποίο αθλείται ή σε αγώνες της κατηγορίας που το σωματείο ή το τμήμα αυτού, συμμετέχει.
Επίσης για την συνημμένη αφίσα που σας διαβιβάζουμε με την παρούσα επιστολή μας, θα παρακαλούσαμε να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των κλειστών γυμναστηρίων που αγωνίζεστε, καθώς επίσης και στις διαδικτυακές σας σελίδες, (fb, κ.α.).
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν περαιτέρω διευκρινήσεις”.