Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 12:43

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ηρθε για να μείνει στη Volley League

Γράφτηκε από τον

Χαμόγελα αισιοδοξίας υπάρχουν στις τάξεις της Καλαμάτας ‘80 μετά τη μεγάλη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου τη Δευτέρα το βράδυ στο Κλειστό.

Μια νίκη που ήρθε στο τάι μπρέικ για τους “λύκους”, οι οποίοι πήραν το μάθημα τους από την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αθλο Ορεστιάδας και κάνοντας την ανατροπή, κατέκτησαν τους δύο βαθμούς.
Με τη νίκη αυτή οι “πράσινοι” βρέθηκαν στην τέταρτη θέση της Volley
League ανδρών, πίσω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τον προχθεσινό τους αντίπαλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν κάνει το ρεπό τους.
Η Καλαμάτα ‘80 δείχνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος πως αν και νεοφώτιστη, ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Η νίκη επί του Φοίνικα, μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ αυτό αποδεικνύει.
Ενα ακόμη στοιχείο που χαροποιεί τους διοικούντες είναι η συμπαράσταση από τον κόσμο, που έδωσε δυναμικό “παρών” στο Κλειστό παρότι το ματς ήταν Δευτέρα βράδυ και τελείωσε λίγο πριν τις 11!

Δηλώσεις Π. Ντάκουρη

Ο προπονητής του καλαματιανής ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του δραματικού αγώνα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πάρα πολλές εναλλαγές στο σκορ. Εμείς κρατάμε τους δυο βαθμούς της νίκης. Βέβαια έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαν να έχουν έρθει όλα τα αποτελέσματα. Ενώ ξεκινήσανε όλα καλά όσον αφορά το θέμα της τακτικής, στο δεύτερο και τρίτο σετ έφυγε τελείως το μυαλό μας από την τακτική και παρότι στο τρίτο σετ βρεθήκαμε να έχουμε μια πολύ μεγάλη διαφορά εν τέλει δεν καταφέραμε να κλείσουμε το σετ υπέρ μας. Η εικόνα στο τέλος ήταν διαφορετική, πιέσαμε πάλι τη Σύρο και καταφέραμε να πάρουμε τον πρώτο πόντο παίρνοντας δυο σετ. Στο τάι μπρέικ όλα είναι ανοιχτά, αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δεν κάναμε τα λάθη όπως στο παιχνίδι με την Ορεστιάδα και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στην Καλαμάτα».
Πλέον οι “λύκοι” στρέφουν την προσοχή τους στο ματς που ακολουθεί και είναι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου (3.30 μ.μ.)
στο Κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, στο Ρέντη.