Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 14:30

ΒΟΛΕΪ: Ο Μάνα της Καλαμάτας ‘80 στην προ-εθνική U18

Γράφτηκε από τον

Σε προπόνηση του Κλιμακίου ΠΡΟ – Εθνικής U18 Men, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Πάτρα, κλήθηκε ο Κωνσταντίνος Μάνα της Καλαμάτας ‘80.

Ο 14χρονος ακραίος με ύψος 1.85, θα λάβει μέρος στην προπόνηση, που είναι προεπιλογή για τη στελέχωση της εθνικής ομάδας U18. Είναι η πρώτη φορά που καλείται ο νεαρός αθλητής σε προπόνηση εθνικής ομάδας.
Πρόκειται για προπόνηση του γκρουπ της Πελοποννήσου, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά θα γίνουν και στη συνέχεια, προπονήσεις προεπιλογής και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής U18 Men Γρηγόρης Ρουσάκης και ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Σταύρος Γεράνιος έχουν καλέσει για την προπόνηση τους Νικόλαο Αντωνάτο (Παναχαϊκή ΓΕ), Νικόλαο Κανελλόπουλο (ΓΣ Αθλος), Κωνσταντίνο Μάνα (ΑΟ Καλαμάτα ‘80), Εμμανουήλ Μαντά (ΑΣ Κόροιβος), Πλάτων Μπακουλόπουλο (ΓΣ Αθλος), Ιωάννη Παπαδάτο (ΑΣ Κόροιβος), Σταύρο Παπαδάτο (ΑΣ Κόροιβος), Βασίλειο Παπασταθόπουλο (ΑΕΠ Ολυμπιάς), Ιάσων Σπυρόπουλο (ΓΣ Αθλος), Στυλιανό Σταμπεδάκη (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Δημήτριο Τραχάνη (ΑΣΠ Ερμής Πατρών).
Η προπόνηση θα γίνει στο Κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών και θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα. Οι παραπάνω αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 4.20 το απόγευμα.