Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 13:58

ΒΟΛΕΪ – ΛΙΓΚ ΚΑΠ: Ντέρμπι «αιωνίων» για μια θέση στην τετράδα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ – ΛΙΓΚ ΚΑΠ: Ντέρμπι «αιωνίων» για μια θέση στην τετράδα

Η αγωνιστική δραστηριότητα στο ανδρικό βόλεϊ συνεχίζεται σήμερα με τη διεξαγωγή των νοκ άουτ αγώνων της προημιτελικής φάσης στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα ξεκινήσει στις 21:00 στο κλειστό του Ρέντη με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους», ενώ σε κάθε περίπτωση ο ένας από τους δύο αντίπαλους θα μείνει πρόωρα εκτός διοργάνωσης. Η αυλαία θα ανοίξει στη Μίκρα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άθλο Ορεστιάδας και μπορεί να είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να παίξει καλά και συγκεντρωμένα, καθώς η ακριτική ομάδα είναι σε θέση να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Λίγη ώρα αργότερα θα ακολουθήσει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πήγασο Πολίχνης και τον Μίλωνα, που παρουσιάζεται αρκετά ισορροπημένη καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα της Νέας Σμύρνης ακόμα δεν έχει βρεθεί σε επίπεδο απόδοσης ανάλογο του περυσινού. Ακόμα κι έτσι πάντως το συγκρότημα του Σάκη Ψάρρα έχει και την ποιότητα και την εμπειρία για να αντιπαρέλθει τη δύναμη της έδρας και τον συνακόλουθο ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Υπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά της διοργάνωσης έχει ήδη προκριθεί ο ΑΟΠ Κηφισιάς, που νίκησε στη Σύρο τον Φοίνικα με 3-1 στις 15 Νοεμβρίου.
Το πρόγραμμα:
ΠΑΟΚ - Άθλος Ορεστιάδας, 5 μ.μ. (διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλα) -Live Streaming ESAP TV You Tube
Πήγασος Πολίχνης – Μίλωνας, 5.30 μ.μ. (διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τοσουνίδης) -Live Streaming ESAP TV You Tube
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, 9 μ.μ. (διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας) -ΕΡΤ-3 HD