Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:34

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Νίκες για Μεσσηνιακό και Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Νίκες για Μεσσηνιακό και Απόλλωνα Καλαμάτας

 

Με νίκες του Απόλλωνα Καλαμάτας 1 (φωτό) στο 2ο υποόμιλο και του Μεσσηνιακού στον 3ο υποόμιλο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18 της ΕΣΠΕΠ στο Δ’ όμιλο.


Η πρεμιέρα ήταν κουτσουρεμένη, καθώς αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Ν.Ο. Πύλου – Α.Σ. Τριφυλίας του 2ου υποομίλου και Ν.Ο.Κ. Ποσειδών – Γ.Σ. Μεσσήνης του 3ου υποομίλου.
Στα παιχνίδια που έγιναν ο Απόλλων Καλαμάτας 1 κέρδισε το Σαββατο στην Κυπαρισσία τον Γ.Α.Ε.Τ. Δίων με 3-0 σετ και προχθές Τρίτη ο Μεσσηνιακός μετά από ένα συναρπαστικό ματς νίκησε τον Α.Ο. Ακρίτα με 3-1 σετ.
Αναλυτικά η εικόνα των αγώνων είναι η ακόλουθη:

Γ.Α.ΕΤ. ΔΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1 0-3 σετ

Η φιλοξενούμενη ομάδα με όπλο το καλό σέρβις κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό τρόπο τους επίσημους αγώνες της στο πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί ότι την πρώτη της συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι πραγματοποίησε η 12χρονη κεντρικός Βασιλική Δρούγα.
Σε ότι αφορά την ομάδα της Κυπαρισσίας, ήταν κακή στο σερβίς και αυτό έπαιξε ρόλο ώστε να μην μπορέσει να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς.
Τα σετ 15-25, 9-25, 20-25.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αντρέας Χριστοδουλόπουλος.
ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ: Κανελλοπούλου, Μ.-Ε. Καλογεροπούλου, Ανδρουτσόπουλου, Μπαρτζελιώτη, Ζωγοπούλου, Π. Καλογεροπούλου, Κακούτη (λ), Σαπέρα, Αντωνοπούλου, Γκουράλιοκ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1 (Δημήτρης Καθάρειος): Λαδά, Μπεκιάρη, Νίκα, Τερόλλι, Σοφούλη, Τσουμελέα, Παπαδοπούλου (λ), Διακουμή, Κοτσαρίνη, Δρούγα, Καμπούκου, Θεοδωροπούλου.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-3

Μετά από ένα καλό παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο σετ, ο Μεσσηνιακός κατάφερε να επικρατήσει και να ξεκινήσει με το δεξί τους αγώνες του στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΠ.
Τα σετ: 20-25, 19-25, 25-23, 22-25.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (Νάνσυ Πανταζοπούλου): Βίγκου, Γυφτέα, Μέντζα, Κουσούλη, Καραμπάτσου, Τσαλίκη, Καρανικολού (λ), Μαρκοπούλου.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Νακούση, Θεοδωροπούλου, Χανδρινού, Τσούμπανου, Παναγοπούλου, Διακουμέα, Σταυροπούλου (λ), Νίκα, Μητροπούλου, Σπυροπούλου.