Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 10:09

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ματς χωρίς αύριο με Φοίνικα

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ματς χωρίς αύριο με Φοίνικα

Η μάχη για την παραμονή στη Volley League ανδρών ανάμεσα στην Καλαμάτα ‘80 και τον Φοίνικα Σύρου συνεχίζεται σήμερα Κυριακή, με την τρίτη αναμέτρηση των πλέι άουτ, στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.

Ο Φοίνικας “έσπασε” την έδρα των λύκων στο εναρκτήριο ματς της σειράς (2-3) και κέρδισε στη συνέχεια και στη Σύρο (3-1), κάνοντας το 2-0 και ενώ η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη για να μείνει… ζωντανή.
Το ματς με τον Φοίνικα είναι κυριολεκτικά δίχως αύριο για τους γηπεδούχους, που πιστεύουν πάντως στην ανατροπή.
“Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή! Η προσπάθεια μας για την ανατροπή της σειράς των Playout με αντίπαλο την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ξεκινάει την Κυριακή από την έδρα μας!
Σε χρειαζόμαστε και εσένα να βοηθήσεις την ομάδα μας”, είναι το μήνυμα των “λύκων”, που θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη στα πλέι άουτ και να πάνε στη συνέχεια στη Σύρο για την ισοφάριση. Αν συμβεί αυτό, τότε το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, θα γίνει στην Καλαμάτα, καθώς οι “λύκοι” έχουν πλεονέκτημα έδρας. Οι τρεις σερί νίκες είναι εξαιρετικά δύσκολος στόχος, αλλά όχι ακατόρθωτος. Η Καλαμάτα ‘80 θέλει να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα, έχοντας και τη στήριξη του κόσμου.