Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 13:56

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Νέος προπονητής ο Ακης Χατζηαντωνίου - Επιβεβαίωση της "Ε"

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Νέος προπονητής ο Ακης Χατζηαντωνίου - Επιβεβαίωση της "Ε"

Με τον Ακη Χατζηαντωνίου στον πάγκο θα πορευτεί η Καλαμάτα '80 στο νέο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών.

Οι "Λύκοι" ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί τη συμφωνία με τον 50χρονο τεχνικό ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Ντάκουρη. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε η "Ε" που είχε γράψει για την συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή από τις 21 Απριλίου!
Η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας αναφέρει:
“Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Άκη Χατζηαντωνίου!
Ο κύριος Χατζηαντωνίου έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα τόσο ως προπονητής όσο και ως αθλητής, όπου αποτελεί έναν από τους ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνικη Ομαδα Ανδρών (401)!
Ο γνωστός Έλληνας τεχνικός έχει εργαστεί ως προπονητής μεταξύ άλλων στις ομάδες της ΑΕΚ και του Αρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Φοίνικα Σύρου. Η παρουσίαση του νέου προπονητή θα πραγματοποιηθεί αύριο ημέρα Τετάρτη 5/6 στις 18:00 στο χώρο του ζαχαροπλαστείου "Πραλινα" στην οδό Ναυαρίνου. Ευχόμαστε στον "Χασίντο" καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”!
Και μόνο το όνομα του Ακη Χατζηαντωνίου είναι αρκετό για να φανούν οι υψηλές βλέψεις που έχει η Καλαμάτα '80 στο νέο πρωτάθλημα. Βλέψεις που φτάνουν μέχρι την άμεση
επιστροφή των "λύκων" στην κορυφαία κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ. Περισσότερα θα πουν βέβαια οι διοικούντες και φυσικά ο νέος προπονητής στη αυριανή παρουσίαση.