Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 13:28

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΕΪ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης Απόλλωνας και Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΕΪ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης  Απόλλωνας και Μεσσηνιακός

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στο Final 4 Πελοποννήσου θέλουν να κάνουν σήμερα οι ομάδες παγκορασίδων του Απόλλωνα Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού.

Οι δύο ομάδες της Καλαμάτας δίνουν τους πρώτους αγώνες τους (είναι διπλοί) εκτός έδρας, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στην Ακράτα τον τοπικό Αθλητικό Ομιλο και ο Μεσσηνιακός θα παίξει στο Κλειστό “Κ. Πετρόπουλος” με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το παιχνίδι του Μεσσηνιακού έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2.30 το μεσημέρι και του Απόλλωνα στις 6 το απόγευμα.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού στην Αχαΐα θα συνοδεύσει ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Χρήστος Ζερίτης.

Σε ότι αφορά τον Απόλλωνα ο προπονητής Παναγιώτης Χανδρινός θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι τις Ξανθίππη Κορωνιού, Ναυσικά Κοτσαρίνη, Γεωργία Λαμπροπούλου, Αλίκη Μάστορα, Ευαγγελία Μπεκιάρη, Βασιλική Παπαδοπούλου, Σμαραγδινή Τσουμελέα, Μαρία Χριστοπούλου, Αννα-Μαρία Αγγελοπούλου, Βασιλική Βεργή, Αννα Διακουμή, Βασιλική Δρούγα, Ευτυχία Θανάση και Κλειώ Θεοδωροπούλου. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων Παύλος Χριστόπουλος και η στατιστικολόγος Γαρυφαλιά Χριστοπούλου.