Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 15:40

ΒΟΛΕΪ: Αποκλείστηκαν οι παγκορασίδες του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ:  Αποκλείστηκαν  οι παγκορασίδες του Μεσσηνιακού

Το φετινό ταξίδι του στο πρωτάθλημα παγκορασίδων ολοκλήρωσε το Σάββατο 22 του μήνα, ο Μεσσηνιακός μετά την εντός έδρας ήττα του με 3-2 από τον Ερυθρό Αστέρα στο δεύτερο αγώνα της προκριματικής φάσης.


Το παιχνίδι διεξήχθη στο Κλειστό της Μεσσήνης γιατί σε αυτό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας είχε προγραμματιστεί να γίνει την ίδια ημέρα το 5ο Aerial Acrobatics Festival & Competition.
Η Καλαματιανή ομάδα για να πάρει το ένα εισιτήριο για την τελική φάση θα έπρεπε να κερδίσει τρία σετ με καλύτερη διαφορά πόντων, αφού στο πρώτο παιχνίδι, πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα είχε χάσει με 3-0 σετ. Οι αθλήτριες έκαναν την προσπάθεια τους, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ και εκεί να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι. Παρότι ο Μεσσηνιακός έχασε και το δεύτερο σετ, δεν παράτησε το ματς και διεκδίκησε τη νίκη. Ισοφάρισε 2-2 και στο τελευταίο σετ λίγο έλλειψε για να κάνει τη συνολική ανατροπή, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να το κερδίσει.
Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, καθώς είχε διάρκεια 2 ώρες και 50 λεπτά.
Τα σετ: 20-25, 27-29, 26-24, 25-17, 12-15.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος. Σημειωτής ήταν η Κατερίνα Πανδή.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Μητρόπουλος): Παναγοπούλου, Φειδά, Χανδρινού, Νακούση, Νικητέα, Νίκα, Βεργετοπούλου (λ), Μενούνου, Μπαζάνη, Βρεττάκου (λ).
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ελένη Λεγάτου): Τριαντοπούλου, Ελευθεριάδη, Ραζακλή, Φουντά, Σωτηροπούλου, Συμεωνίδη, Χαντζίου (λ), Πόλη, Σουβαλιώτη, Μπακλέση, Γεωργαντοπούλου (λ).