Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 14:44

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Συνεχίζει για 5η χρονιά ο Κώστας Δαλακούρας

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Συνεχίζει για 5η χρονιά ο Κώστας Δαλακούρας

Τη φανέλα της Καλαμάτας ‘80 θα φοράει και την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 ο 33χρονος ακραίος Κώστας Δαλακούρας.


Αυτή θα είναι η 5η σεζόν που θα συνεργαστεί με την Καλαματιανή ομάδα και γίνεται ο 4ος αθλητής που συνεχίζει για άλλη μια χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους “Λύκους”. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν ανανεώσει οι Μαουρίτσιο Βιέιτο, Διονύσης Λυκούρεσης και ο νεαρός Μηνάς Αραπάκης.
Η ανακοίνωση της διοίκησης για την παραμονή του στους “πράσινους”, αναφέρει: “Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Κώστα Δαλακούρα! @kdalakouras. Ο Κώστας θα φορέσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της ομάδας μας. Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Έχει ύψος 197 και είναι 33 ετών. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες Ethnikos Alexandroupolis, CV Mitteldeutschland, M.G.S AE Komotinis ! Ευχόμαστε στον @kdalakouras καλή αγωνιστική σαιζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!”.
Ο προπονητής Ακης Χατζηαντωνίου σε συνεργασία με τους παράγοντες της ομάδας συνεχίζουν τις προσπάθειες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ετσι μέχρι στιγμής, εκτός από τις ανανεώσεις έχουν προχωρήσει και στην ενίσχυση του δυναμικού με την προσθήκη τριών παικτών από το μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί οι Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Χουάν Αλαμίνο και Σωκράτης Χαραλαμπίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στην πρώτη ομάδα η Φωτεινή Λαδά