Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2021 17:33

19o MOTOR FESTIVAL: Γιγαντοοθόνη 35 τ.μ. που θα πάει το θέαμα σε… άλλο επίπεδο

Γράφτηκε από τον

Το 19ο Motor Festival, One is a King, που θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ… πλησιάζει!

Η κορυφαία γιορτή της μηχανονίκησης στην Ελλάδα επιστρέφει για ένα ακόμη τριήμερο μοναδικών μηχανοκίνητων παραστάσεων, των καλύτερων που θα έχουν γίνει ποτέ!

Η διοργάνωση, που έχει φτάσει αισίως στο 19ο event, φροντίζει σε κάθε ραντεβού της με το κοινό, να εκπλήσσει, να συναρπάζει και να δημιουργεί κάτι ακόμη πιο θεαματικό, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη. Έτσι στο 19ο Motor Festival One is a King, στο κέντρο της αρένας θα στηθεί για πρώτη φορά μια γιγαντοοθόνη 35 τ.μ., που θα προβάλλει με φαντασμαγορικό τρόπο τα μοναδικά μηχανοκίνητα Shows των επαγγελματιών οδηγών του φεστιβάλ, πηγαίνοντας το θέαμα σε… άλλη διάσταση για εκείνους που θα το ζήσουν από κοντά! Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί με τον διοργανωτή Μηχάλη Κοντιζά να δηλώνει ότι «όπως έχει καθιερωθεί οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα και από όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης θα δώσουν το “παρών” με σκοπό τη μέγιστη δυνατή προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού». Για πρώτη φορά στην ιστορία του Motor Festival ο Τάκης Δουζένης θα παρουσιάσει τον… πύραυλό του: Το Altered των 1400hp +500hp με Nitro που έχει σπάσει τα χρονόμετρα! 0-400 μ. σε 7,4 sec και μια ανάσα από το να σπάσει το φράγμα των 300 χιλιομέτρων με 295χλμ!
Από τη Βόρεια Ελλάδα θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Γκίτσης με το εντυπωσιακό μοναδικό Pontiac Firebird 8600cc των 1700 hp, που θα βρυχάται στην αρένα ταρακουνώντας τα… θεμέλια του ΟΑΚΑ! Ακόμη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του τράκτορα της KONTLIFT Desperanto, με τους τράκτορες να έχουν και αυτή τη φορά την τιμητική τους στο Motor Festival, υποσχόμενοι πως θα κερδίσουν τα βλέμματα των θεατών! Επίσης από το χώρο της μοτοσυκλέτας το 19ο Motor Festival ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή παράσταση που έχει γίνει ποτέ σε διοργάνωση από τους GreekStunt Riders, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει μια ομάδα με τους top Stunt Riders από Ελλάδα και εξωτερικό! Τα Shows τους στην κυριολεξία θα κόψουν την ανάσα!
Τα παραπάνω αποτελούν ένα μόνο μέρος του μενού, καθώς κι άλλες λεπτομέρειες των μηχανοκίνητων Shows από όλους τους χώρους των δύο και των τεσσάρων τροχών θα ανακοινώνονται μέρα με τη μέρα. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων στην επίσημη ιστοσελίδα του Festival motorfestival.gr.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ