Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 12:27

Ξεκινά σήμερα το 70ο Ράλι Ακρόπολις

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για την εκκίνηση του 70ου Ράλι Ακρόπολις έφτασε…

Η αγωνιστική δράση ξεκινά σήμερα Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στην Αθήνα, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με την υπέρ-ειδική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.
Αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι ειδικές διαδρομές σε Λουτράκι, Πίσια, Λειβαδιά και Ελάτεια, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσουν τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές σε Παύλιανη, Καρούτες και Ελευθεροχώρι.
Στον σπουδαίο αυτό αγώνα θα λάβει μέρος και ένα μεσσηνιακό πλήρωμα…
Ο λόγος για τον Γιάννη Πλάγο με τον συνοδηγό του Αλκη Ρέντη που θα τρέξουν με τα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας και θα βρεθούν στη γραμμή της εκκίνησης με ένα Ford Fiesta της SV Motorsport.
Από εκεί και πέρα η κακοκαιρία “Daniel” που πλήττει μεγάλο τμήμα της χώρας οδήγησε και στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα που συμμετέχουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.
Ετσι αλλάζουν κάποια δεδομένα για τις ομάδες που στη συντριπτική τους πλειοψηφία περίμεναν σκληρές συνθήκες, με υψηλές θερμοκρασίες, πολύ σκόνη και -δεδομένα- ιδιαίτερα σκληρό έδαφος στις ειδικές διαδρομές.
Η COSMOTE TV θα μεταδώσει και τις 15 ειδικές διαδρομές του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ έχει ετοιμάσει πλούσια κάλυψη για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.