Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2016 13:52

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τέσσερα παιχνίδια στο Κλειστό της Μεσσήνης λόγω… ρυθμικής

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τέσσερα παιχνίδια στο Κλειστό της Μεσσήνης λόγω… ρυθμικής

Με τέσσερα από τα έξι παιχνίδια του επίσημου προγράμματος να γίνονται στο κλειστό της Μεσσήνης λόγω του ότι η Τέντα φιλοξενεί αγώνες ρυθμικής γυμναστικής, αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου η 13η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. 

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα σε αυτό το τριήμερο θα γίνουν τα παιχνίδια ΓΣ Μεσσήνης - Ατλας, Ακάδημος - ΝΟ Πύλου, Ευκλής - Καλαμάτα '80, Γύθειο - ΓΣ Γαργαλιάνων, Καλαμάτα b.c. - ΑΕ Σπάρτης και Απόλλωνας Τρίπολης - Σύλλογος Δρομέων Υγείας.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΤΛΑΣ

Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση του τριημέρου μεταξύ του ΓΣ Μεσσήνης και του Ατλαντα με ρέφερι τους Αναστόπουλο, Χριστόπουλο θα αρχίσει στις 4 το μεσημέρι με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών. Η υπόθεση νίκη βέβαια απασχολεί σοβαρά και τους φιλοξενούμενους λόγω της χαμηλής βαθμολογικής τους θέσης οπότε η συνάντηση αναμένεται να αποζημιώσει όσους προτιμήσουν να βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού της Μεσσήνης.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Την δική του επιστροφή στις νίκες θα ψάξει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Μεσσήνης και ο τυπικά γηπεδούχος Ακάδημος κόντρα στον νεανικό αλλά σύμφωνα με όσα δείχνει στα τελευταία του παιχνίδια πολύ μαχητικό ΝΟ Πύλου. Αγωνιστικά χωρίς ουσιαστικά προβλήματα μπροστά στο διαιτητικό δίδυμο των Μαγκαφά και Σχοινά αναμένεται να παραταχθούν και οι δύο ομάδες.

ΕΥΚΛΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Πάντα στο κλειστό της Μεσσήνης και στις 8 απόψε το βράδυ θα παίξουν ο Ευκλής - που δείχνει να ξαναβρίσκει τον ουσιαστικό αγωνιστικό εαυτό του - με την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα και σε καλή κατάσταση  Καλαμάτα '80. Ανοικτή λοιπόν για κάθε αποτέλεσμα η αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Νάστος, Μαγκαφάς και αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι των δύο αντιπάλων.

ΓΥΘΕΙΟ - ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Την σημαντική βαθμολογικά νίκη θα ψάξουν αύριο το μεσημέρι στο κλειστό του Βλαχιώτη το γηπεδούχο Γύθειο με τον φιλοξενούμενο ΓΣ Γαργαλιάνων. Την σημαντική λοιπόν για τους δύο αντιπάλους συνάντηση θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Δούβρης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C. - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Χωρίς απουσίες και με διάθεση για την 13η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, η πρωτοπόρος και αήττητη της Α' κατηγορίας Καλαμάτα b.c. υποδέχεται αύριο το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. σαν γηπεδούχος στο κλειστό της Μεσσήνης την αξιόμαχη ομάδα της ΑΕ Σπάρτης. Την αναμέτρηση των μαυρόασπρων που σίγουρα θα δουν πολλοί φίλοι τους και όχι μόνο θα σφυρίξουν οι Μαγκαφάς και Σχοινάς.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Με το τοπικό ντέρμπι της Αρκαδικής πρωτεύουσας μεταξύ του Απόλλωνα Τρίπολης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας ολοκληρώνεται την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου το τριήμερο της 13ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας. Σε αυτό το παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Καρδαράς και Καρνέζης τους δύο βαθμούς της νίκης θα ψάξουν για τους δικούς τους λόγους τόσο ο Απόλλωνας όσο και οι Δρομείς με τους τελευταίους πάντως να είναι πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο.