Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 12:04

Να μπει με το... δεξί θέλει η Καλαμάτα B.C. σήμερα με Κεραυνό Αιγίου

Γράφτηκε από τον
Να μπει με το... δεξί θέλει η Καλαμάτα B.C. σήμερα με Κεραυνό Αιγίου

Στη μάχη της Γ' εθνικής κατηγορίας μπαίνει σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. στην Τέντα η νεοφώτιστη σε αυτήν αλλά αρκετά αισιόδοξη Καλαμάτα B.C υποδεχόμενη τον Κεραυνό Αιγίου, σε ένα ματς που είναι στα μέτρα της Μεσσηνιακής ομάδας.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» του Θόδωρου Γιαννακόπουλου για την κόντρα με τους πιο έμπειρους στην κατηγορία, αλλά όχι ανίκητους, Αιγιώτες ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στην Τέντα με ελαφράς μορφής προπόνηση και τις απαραίτητες αλλαγές σε κομμάτια του παιχνιδιού που μπορούν να δώσουν καλύτερες για την ομάδα του λύσεις. 

Απόντες από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς θα είναι οι τραυματίες Σταθάκης, Γιαννουκάκης και Τριανταφυλλόπουλος με τους συμπαίκτες τους πάντως να δηλώνουν αποφασισμένοι ότι θα παίξουν και για αυτούς αφού θα τους αισθάνονται δίπλα τους στον αγωνιστικό χώρο της Τέντας. 

Σημαντικό ρόλο στην θετική για την Καλαμάτα B.C.  εξέλιξη της αναμέτρησης που θα σφυρίξουν οι Καλαιτζάκης, Αναγνώστου είναι η αναμενόμενη πολυπληθής παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες της Τέντας.

 

• Αναβλήθηκε οπως ανακοίνωσε η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου του ΓΣ Δάφνης Δαφνίου, ο αγώνας Δάφνη Δαφνίου-Άρης Πετρούπολης για την 1η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.