Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 17:32

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Η Καλαμάτα '80 υποδέχεται το ΝΟ Πύλου

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα Σάββατο, συνεχίζεται αύριο Κυριακή και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η 13η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η πρωτοπόρος και αήττητη της βαθμολογίας Καλαμάτα '80 υποδέχεται στην Τέντα τον ΝΟ Πύλου ενώ ο δεύτερος Σπαρτιατικός, ως τυπικά φιλοξενούμενος, θα κοντραριστεί με την ΑΕ Σπάρτης.

Στις άλλες αναμετρήσεις θα παίξουν οι Ακάδημος με τον Ατλαντα, ο Ευκλής με τον Πελασγό και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο ΓΣ Μεσσήνης με την Θουρία και ο Σύλλογος Δρομέων με τον Απόλλωνα Τρίπολης.

Τα παιχνίδια του διημέρου και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι: 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Με επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πετύχει μια ακόμη νίκη θέλει  η Καλαμάτα '80 που θα υποδεχθεί σήμερα Σάββατο στις 6 το απόγευμα στην Τέντα τον ουραγό της βαθμολογίας ΝΟ Πύλου. Οι πρωτοπόροι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει το εκτός εδρας ντέρμπι κορυφής με τον Σπαρτιατικό. Το σημερινό ματς θα σφυρίξουν ο Τσιμπούρης με τον Σχοινά.

ΕΥΚΛΗΣ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Στις 8 το βράδυ στην Τέντα, με διαιτητές τους Νάστο και Χριστόπουλο, ο γηπεδούχος Ευκλής θα υποδεχθεί τον πάντα επικίνδυνο Πελασγό Μεγαλόπολης. Σε αυτήν την αναμέτρηση και οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες και θα διεκδικήσουν τη νίκη σε ματς που παρουσιάζεται αμφίρροπο.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Οι Τσιμπούρης-Μπακετέας θα σφυρίξουν αύριο Κυριακή στις 8 το βράδυ το τοπικό ντέρμπι της Λακωνικής πρωτεύουσας της ΑΕ Σπάρτης με τον Σπαρτιατικό, με ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη τους τυπικά φιλοξενούμενους κιτρινόμαυρους του Σπαρτιατικού.

Οπως και στη Καλαμάτα '80, έτσι και στον Σπαρτιατικό, το μυαλό των παικτών του δεύτερου της βαθμολογίας  θα είναι στο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι κορυφής της επόμενης Κυριακής.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΑΤΛΑΣ

 

Στις 8 μ.μ. στην Τέντα ο Ακάδημος, που θέλει μόνο την νίκη λόγω της χαμηλής βαθμολογικής του θέσης, θα αντιμετωπίσει τον Ατλαντα που φαίνεται να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Την ενδιαφέρουσα όππως αναμένεται αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Καραμπάγιας.