Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 13:24

Με νέο πρόσωπο η Καλαμάτα ‘80 στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα ‘80 κατέκτησε φέτος τον τίτλο στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και θα είναι τη νέα σεζόν η μοναδική εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στη Γ’ εθνική, μετά τον υποβιβασμό της Καλαμάτας B.C.

Οι πρωταθλητές θα παρουσιαστούν με τελείως διαφορετικό πρόσωπο, μιας και αυτό το καλοκαίρι σημειώθηκαν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Εξι παίκτες αποχώρησαν και ισάριθμοι έχουν αποκτηθεί, ενώ ο αριθμός των νέων προσώπων θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι Γεωργουλάκος, Καραγιαννίδης, Γκιουρτζίκης, Λύκος, Μαθιόπουλος και Καρούτας.

Στον αντίποδα αποκτήθηκαν οι Σκοπέτος, Χαντζής, Παναγιωτακόπουλος, Πραμαγκιούλης, Αρώνης και Πέτρου.

 Η Καλαμάτα ‘80 έχασε σημαντικά βασικά στελέχη, όπως οι Καραγιαννίδης, Γκιουρτζίδης, Γεωργουλάκος, Μαθιόπουλος, αλλά ο Αλέξης Κορογώνας που συνεχίζει στον πάγκο αισιοδοξεί ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στην παραπάνω κατηγορία. Ο νεαρός τεχνικός έχει ζητήσει μάλιστα την απόκτηση δύο ακόμα παικτών (γκαρντ, φόργουορντ) με τους οποίους και θα συμπληρωθεί το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζλ. Οι παίκτες που θα καλύψουν αυτές τις θέσεις θα είναι έμπειροι, προκειμένου να κάνουν τη διαφορά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Να σημειωθεί ότι το εν λόγω πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου, ενώ στις 28 Ιουλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής. Η νέα σεζόν για την Καλαμάτα ‘80 θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου με την πρώτη προπόνηση του καλοκαιρού. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί αυτό το διάστημα γίνονται προπονήσεις μεταβατικής περιόδου, οι οποίες ολοκληρώνονται την Παρασκευή. Κάτι που δείχνει τη δουλειά που γίνεται στην μεσσηνιακή ομάδα, η οποία παρά τις αλλαγές στο ρόστερ αισιοδοξεί ότι θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη Γ’ εθνική.