Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 12:14

Δυνατά φιλικά με ομάδες Β’ εθνικής η Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

 

Επιπέδου... Β’ εθνικής θα είναι το νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ, στο οποίο θα λάβει μέρος η Καλαμάτα B.C., καθώς οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ και θα είναι μεγάλη επιτυχία για τη Μεσσηνιακή ομάδα αν κερδίσει το στοίχημα της παραμονής.

Το βέβαιο είναι ότι θα δώσει τα πάντα γι’ αυτό το στόχο και ο Αντώνης Κούτρης θέλοντας να προετοιμάσει τους παίκτες του για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, έχει κλείσει μια σειρά δυνατών φιλικών με ομάδες μάλιστα Β’ εθνικής.

Η αρχή θα γίνει αύριο, όπου η Καλαμάτα B.C. θα μεταβεί στην Κόρινθο για να αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΚ (5 μ.μ.).

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη νέο δυνατό φιλικό με το Μανδραϊκό στη Μάνδρα και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου εκτός με το Παγκράτι, που μετέχει επίσης στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Από εκεί και πέρα η Μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει μακριά από την Καλαμάτα και το Π. Φάληρο, που αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, αλλά και τον Ικαρο (ομάδα Γ’ εθνικής). Στα αξιοσημείωτα ότι θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς και μάλιστα εις διπλούν και τη Ν.Ε. Μεγαρίδας, που είναι ο πρώτος αντίπαλος στο πρωτάθλημα. Το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου εκτός και το δεύτερο στις 4 Οκτωβρίου στην Τέντα, δέκα μέρες δηλαδή πριν από την έναρξη της Γ’ εθνικής. Τα παραπάνω τεστ θα δώσουν την ευκαιρία στον Αντώνη Κούτρη να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα και να βρει το κατάλληλο σχήμα για το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου στην Τέντα και από την πρώτη μέρα ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στους παίκτες ότι “Θα παίξουμε σ’ έναν σκληρό όμιλο, για μένα όμιλο Β’ εθνικής και δεν θα έχουμε καμία εύκολη αποστολή”.

Αγωνιστικά, ο Γιαννουκάκης ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μπάκας και Καλογερόπουλος, που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι μαζί ακόμα με τους Πέζο, Κοντόπουλο και Γκοντόπουλο, ενώ ως εσωτερική μεταγραφή λογίζεται ο Γιαννουκάκης, που έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού.