Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 12:42

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε το ντέρμπι και ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

 

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας ήταν ο θριαμβευτής στο Μεσσηνιακό ντέρμπι της Α2 γυναικών.

Στο ματς που έγινε στο κατάμεστο Κλειστό της Παραλίας το Σάββατο, ο Απόλλωνας επικράτησε με 3-1 σετ του Μεσσηνιακού, κάνοντας μάλιστα ανατροπή καθώς έχασε το πρώτο σετ.

Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 26 βαθμούς πέρασε τον Μεσσηνιακό (25 βαθμοί) στην βαθμολογία, ανέβηκε στην 2η θέση και είναι πίσω μόνο από τις Αμαζόνες (29 βαθμοί). Αύριο Τετάρτη μάλιστα ο Απόλλωνας θα δώσει ένα ακόμη μεγάλο ματς, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Βόλεϊ των γυναικών. Συγκεκριμένα, στις 6 μ.μ. (Τσουμελέας και Χανδρινός οι διαιτητές)

θα υποδεχθεί στο Κλειστό της Παραλίας την ΑΕΚ σε μια νοκ άουτ αναμέτρηση που αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Μυτσκίδης: “Σημαντική νίκη, να έρθει ο κόσμος και με ΑΕΚ”

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη του Σαββάτου, μίλησε για τους στόχους στην συνέχεια του πρωταθλήματος και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών και στο ματς με την ΑΕΚ.

“Είναι μία πολύ σημαντική νίκη η σημερινή γιατί κρατιόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Δεν κοιτάμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση αλλά να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Ταλέντο έχουμε άφθονο στην ομάδα και σήμερα το ταλέντο κέρδισε την εμπειρία. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνισή τους. Ηταν πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και παρακολούθησε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Ακολουθεί ένα σπουδαίο παιχνίδι για το κύπελλο με την ΑΕΚ. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει αυτό το ενδιαφέρον ματς για να δει μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που θεωρώ ότι θα έπρεπε να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Παιχνίδια με τέτοιες ομάδες, όπως η ΑΕΚ δεν έχεις την ευκαιρία να τα βλέπεις συχνά. Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι όπως και σε όλα είναι να κερδίσουμε”.