Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2020 09:30

ΜΠΑΣΚΕΤ: Σήμερα οι κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων

Γράφτηκε από τον

 

Οι κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ και των κυπέλλων ανδρών και γυναικών, θα γίνουν σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ.

Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τη δεδομένη χρονική περίοδο στη χώρα μας εξαιτίας του κορονοϊού οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κόσμου.

Η διαδικασία θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα μεταδοθεί ζωντανά από το YouTube της ΕΟΚ (youtube.com/hellenicbf).

Η Καλαμάτα B.C. και ο Δίων Κυπαρισσίας μετέχουν στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής μπάσκετ μαζί με τις Παναχαΐκή, Γλαύκο, Ακράτα, Ερμιόνη, Τρίπολη, Σφήκα Αμαλιάδας, Αίολο Αγυιάς, Εργοτέλη, Ηράκλειο και ΕΑ Πατρών.

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έχει δηλαδή τριπλή εκπροσώπηση στο εν λόγω πρωτάθλημα, καθώς μετέχουν και οι Δρομείς Τρίπολης.

Η Μεσσηνία θα εκπροσωπηθεί και στην Α2 γυναικών με τον Αρι Καλαμάτας, ενώ από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μετέχει ακόμα και η Αμιλλα Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες έχουν τοποθετηθεί στον πρώτο όμιλο, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

ΑΣ Αιγέας Χίου, Δαναοί Αργους, Οίαξ Ναυπλίου, Αμιλλα Τρίπολης, ΑΠΣ Αρις Καλαμάτας, Θησέας Παναγιούδας, Παναχαϊκή, Εύνικος, Ατρόμητος Πειραιά, Πανιώνιος, Φοίνικας Πειραιά.

Οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν με το κύπελλο Ελλάδας γυναικών και εν συνεχεία το κύπελλο Ελλάδας ανδρών.

Θα ακολουθήσει η Α1 γυναικών, η Α2 γυναικών (1ος, 2ος, 3ος, 4ος όμιλος), η Α2 ανδρών, η Β’ εθνική ανδρών (1ος, 2ος, 3ος, 4ος όμιλος) και η Γ’ εθνική ανδρών (1ος, 2ος, 3ος, 4ος, 5ος, 6ος όμιλος).