Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 18:46

Άρης: Απόδειξη αφοσίωσης με τρίτο sold out!

Γράφτηκε από τον
Άρης: Απόδειξη αφοσίωσης με τρίτο sold out!

Ο Άρης έχει το προνόμιο να είναι η μοναδική ομάδα που κάνει sold out σε παιχνίδια τα οποία διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών!

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Στη μία πλευρά είναι η αφοσίωση και η γνώση της πραγματικότητας και στην άλλη, η παράνοια. Γιατί μόνο ένας αφοσιωμένος αλλά και παρανοϊκός θα έμπαινε σε διαδικασία εξάντλησης των εισιτηρίων ενός αγώνα ο οποίος θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Κι όμως, στον πλανήτη Άρη συμβαίνει και αυτό καθώς σήμερα (2/3) η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι είναι θέμα ωρών να γίνει και το τρίτο sold out. Θεωρητικά, αυτό αφορά την εντός έδρας (6/2) αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Nick Galis Hall, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται περισσότερο για το σύνολο των εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί από την ημέρα εφαρμογής αυτού του εγχειρήματος σε συνεργασία με συγκεκριμένη πλατφόρμα αγοράς προϊόντων.

Για την ακρίβεια, με αφετηρία την εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων μέσω της viva. Τα εισιτήρια που τέθηκαν προς διάθεση ήταν των 5 και 10 ευρώ και η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή. Μέχρι στιγμής, ο αριθμός που διατέθηκε πλησιάζει τα 15.000 και ισοδυναμεί με τρίτο sold out.

Παρότι δεν έχει τη δυνατότητα της φυσικής παρουσίας στις κερκίδες του Nick Galis Hall, οι φίλοι του Άρη προσπαθούν να ανταποκριθούν σ’ αυτό που νιώθουν ως καθήκον, ειδικά αυτή την περίοδο όπου τα κουκιά είναι μετρημένα και φυσικά η ΚΑΕ αντιμετωπίζει μύρια οικονομικά προβλήματα με συνέπεια την αμφιβολία για την επόμενη μέρα. Το τελευταίο κεφάλαιο θα ανοίξει μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τότε θα γίνει ο λογαριασμός και θα φανεί ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της εταιρίας.

Το αδιαμφισβήτητο είναι ότι βάσει των περιθωρίων που του δίνει η ΚΑΕ Άρης, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας έχει αναλάβει ρόλο χρηματοδότη καθώς κάθε sold out ισοδυναμεί μ’ ένα ποσό περίπου 20.000 χιλιάδων ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενε και την έναρξη της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας η οποία είχε προαναγγελθεί το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μέχρι στιγμής αυτό το σχέδιο δεν έχει υλοποιηθεί.

Πηγή: gazzetta.gr