Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2021 16:40

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του περιοδικού Slam

Γράφτηκε από τον
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του περιοδικού Slam

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο της σεζόν στο ΝΒΑ και αυτός που φιγουράρει στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Slam.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά για το ΝΒΑ, το περιοδικό Slam φιγουράρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι το πρόσωπο που φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους 234. Χρειάστηκαν ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ, δύο τίτλοι MVP της σεζόν και ένας τίτλος MVP στα NBA Finals για να βρει ο Γιάννης τη θέση του στο εξώφυλλο του περιοδικού, ωστόσο το κατάφερε και αυτό.

"Ο Γιάννης ενεργοποιήθηκε" είναι ο τίτλος του περιοδικού που κυκλοφορεί σε ακόμα δύο εκδόσεις, με χρυσά και μαύρα γράμματα. Το τεύχος φιλοξενεί την ιστορία του Μπράντον Τζένινγκς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θυμάται ένα μήνυμα του Greek Freak το 2018 που του ζητούσε να πάει στο πάρτι του.

"Ο ΓΙάννης πια δεν είναι ίδιος. Δεν είναι το παιδί που ζήτησε την άδειά μου για να έρθει στο πάρτι μου. Έφερε μόλις ένα πρωτάθλημα στην πόλη του Μιλγουόκι. Και όχι μόνο αυτό, κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο", ανέφερε ο Τζένινγκς.

Πηγή: sport24.gr