Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 19:13

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΟΛΥΒΙΟΣ: Νέος προπονητής ο Γεωργαντάς, πρώτη μεταγραφή ο Σκοπέτος

Γράφτηκε από τον

Με τον Δημήτρη Γεωργαντά θα πορευτεί ο Πολύβιος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης επέλεξε τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου να καθίσει στην άκρη του πάγκου ως πρώτος προπονητής τη νέα σεζόν.
H AΕΜ Πολύβιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γεωργαντά ως ΗeadCoach της ομάδας για την σεζόν 2022-2023.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2016 ως Assistant Coach στους Ικάρους Σερρών
(άνοδος από την Γ στην Β Εθνική κατηγορία και 4η θέση σε αυτήν),
ενώ συνέχισε στο ίδιο πόστο από το 2018 έως το 2020 στον Γ.Σ. Σερρών (2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ). Από τον Οκτώβριο του 2020 έως σήμερα βρίσκεται ως Assistant Coach mαζί μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας (2η θέση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) για την σεζόν 2021-2022. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο νέο έργο που αναλαμβάνει ώστε να εκπληρώσουμε μαζί τους κοινούς μας στόχους", αναφέρει η
ανακοίνωση της διοίκησης του Πολύβιου.
Από εκεί και πέρα η ομάδα της Μεγαλόπολης προχώρησε το Σάββατο και στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα απέκτησε τον πλέι μέικερ Αρη Σκοπέτο (κεντρική φωτό) που πέρυσι έπαιζε στον Πρωτέα, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Καλαμάτα BC, Καλαμάτα ‘80 και Ακάδημο.

Εξι ανανεώσεις

Ακόμη η ομάδα της Μεγαλόπολης ανακοίνωσε και έξι ανανεώσεις παικτών, που ήταν την περσινή σεζόν στον βασικό κορμό.
Ετσι παίκτες του Πολύβιου και τη νέα περίοδο θα είναι οι Ηλίας Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Σιαμπάνης, Γιώργος Σιαμπής, Δημήτρης Κουτίβας, Σπύρος Γεωργανάς και Ανδρέας Τρυφωνόπουλος.
Στον αντίποδα είχαμε και δύο αποχωρήσεις παικτών. Ειδικότερα παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Τσικούρης και Δημήτρης Κυριακόπουλος.