Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 12:29

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ζήτησε αναβολή του ματς με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ζήτησε αναβολή του ματς με Ερμιονίδα

Χωρίς γήπεδο έχει μείνει αυτή την εβδομάδα η Καλαμάτα ‘80, καθώς στην Τέντα διεξάγονται από χθες αγώνες ρυθμικής γυμναστικής, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το βράδυ.

Κάτι που σημαίνει ότι η μεσσηνιακή ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί εκεί, αλλά και να υποδεχτεί μεθαύριο την Ερμιονίδα. Γι’ αυτό και οι “λύκοι” ζήτησαν από την Ομοσπονδία να αναβληθεί το κυριακάτικο ματς. Αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό, τότε το πιθανότερο είναι η Καλαμάτα ‘80 να παίξει στο Κλειστό της Παραλίας με την Ερμιονίδα.
Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς γίνεται λοιπόν μετ’ εμποδίων, ενώ ο Αλέξης Κορογώνας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του. Ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 ευελπιστεί να είναι λευκό το απουσιολόγιο, ώστε η ομάδα να πάρει τη νίκη και να δώσει συνέχεια στο διπλό της περασμένης Κυριακής στην Πάτρα με τη Γαλήνη.
Η μεσσηνιακή ομάδα μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην 8η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής μπάσκετ, μετρώντας 7 νίκες και 10 ήττες. Είναι δεδομένο ότι θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ, όπου θα υποβιβαστούν οι έξι από τις οχτώ ομάδες που θα λάβουν μέρος. Η Ερμιονίδα έχει 3 βαθμούς λιγότερους από την Καλαμάτα ‘80 και το μεταξύ τους παιχνίδι, είναι από αυτά που πρέπει να πάρουν οι “λύκοι”.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Κυριακή

Παλαίμων Κορίνθου- Νήαρ Ηστ
Τσιμπούρης, Μακρόπουλος
Παναχαϊκή – Καλαμάτα B.C.
Αναστασόπουλος, Αλεξόπουλος
Αγία Παρασκευή-ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου
Τσατταλιού, Τζανετάκης
Δίων Κυπαρισσίας -Πήγασος Θυρέας
Παπαδόπουλος, Οικονόμου
Προμηθέας 2014- Γαλήνη
Χρόνης, Γαραντζιώτης
Καλαμάτα ‘80-Ερμιονίδα
Περδετζόγλου, Ψύχας
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα, εκτός από το Προμηθέας 2014- Γαλήνη (3 μ.μ.)