Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 16:52

Τέλος ο Λυκογιάννης από τον ΠΑΟΚ!

Γράφτηκε από τον
Τέλος ο Λυκογιάννης από τον ΠΑΟΚ!

Ο Άρης Λυκογιάννης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ καθώς οι δύο πλευρές προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του Δικεφάλου με τον Άρη Λυκογιάννη. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τον Δεκέμβρη του 2020 και το καλοκαίρι του 2021 είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Η περσινή χρονιά δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο ίδιος αλλά και η ομάδα ενώ φέτος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ανεπιτυχώς να προκριθεί στις «16» καλύτερες ομάδες του BCL και χθες (16/2) αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου από το Περιστέρι.

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Αριστείδη Λυκογιάννη. Ήταν μία σημαντική διαδρομή, που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2020, η οποία όμως έφτασε στο τέλος! Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς Λυκογιάννη για την παρουσία του στην ομάδα και όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και στην καριέρα του», έγραψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της.

Πλέον το ενδιαφέρεται εστιάζεται στον αντικαταστάτη του Αρη Λυκογιάννη όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Φώτης Τακιανός είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων.