Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 13:57

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκη για την Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκη για την Αναγέννηση

Με ένα εξαιρετικό παιχνίδι άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας η αυλαία στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ “Αθληση για όλους”, το οποίο κρίθηκε στο καλάθι με την Αναγέννηση να επικρατεί με 76-74 της Αστραπής Panprod.

Ηταν ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από το ξεκίνημα μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Ο Π. Παλαμίδης στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα της Αστραπής βοήθησε σημαντικά ώστε να διεκδικήσει την νίκη, όμως ήταν αυτός που στην τελευταία φάση του ματς δεν μπόρεσε να βρει χώρο για το σουτ που επιθυμούσε ώστε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με τρίποντο ή να στείλει το ματς στην παράταση με δίποντο. Μετά από την εύστοχη βολή του Αναστασόπουλου, που έκανε το σκορ 76-74, έμεναν 4 δευτερόλεπτα για να λήξει το ματς όταν ο Παλαμίδης προσπάθησε να απειλήσει, όμως κλείστηκε από δύο αντιπάλους τους και δεν μπόρεσε να σουτάρει.
Οι δύο ομάδες έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι έως τώρα στο πρωτάθλημα, ίσως να ήταν και από τους καλύτερους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, κάτι που φαίνεται και από το σκορ σε κάθε 10λεπτο, ιδιαίτερα στο τελευταίο, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων σημείωσαν περισσότερους πόντους από τα τρία προηγούμενα. Οι νικητές σημείωσαν 37 πόντους και οι τυπικά φιλοξενούμενοι 26. Πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Α. Σοφούλης της Αστραπής, που έβαλε 33 πόντους με 6 τρίποντα και τον ακολούθησε ο συμπαίκτης του Π. Παλαμίδης, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους με 3 τρίποντα. Δεύτερος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Λ. Αναστασόπουλος της Αναγέννησης με 24 πόντους και 4 τρίποντα.
Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα έχει ως εξής:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΣΤΡΑΠΗ PANPROD 76-74

Τα 10λεπτα: 8-17, 23-32, 39-48, 76-74.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Κ. Μπακετέας, Α. Μητσέας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Τ. Πρίφτης): Πουλάκος, Κουτίβας 8, Παναγάκης, Αναστασόπουλος 24(4), Ηλ. Κανάκης 9, Παυλής 5, Β. Κανάκης 6, Λαχανάς, Νικολόπουλος 11, Σαραντόπουλος 13, Πρίφτης, Μαργαρίτης.
ΑΣΤΡΑΠΗ PANPROD (Ι. Γιαλλελής), Αντωνάκος, Κορκολιάκος 12(4), Γιαλλελής, Αρκάλης 4, Παντελόπουλος 2, Παλαμίδης 23(3), Παπαδέας, Σοφούλης 33(6), Τσαφόλιας.