Κώστας Ηλιόπουλος

Κώστας Ηλιόπουλος

 

Με νίκες συνέχισαν στην 26η αγωνιστική της Α’ τοπικής οι επτά πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

 

Την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει από το Σάββατο ο Ολυμπιακός Ανάληψης...

 

 

Ενα ακόμη βήμα για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου έκανε χθες ο Πάμισος με τη νίκη του στο “Π. Γεωργανάς” επί της Σπερχογείας με σκορ 1-0.

Με τη νίκη του ο Πάμισος επί του Α.Ο. Φαραί με 3-0 την περασμένη Κυριακή έσπασε μια δυσμενή παράδοση που είχε στη Μεσσήνη με την ομάδα των Γιαννιτσανίκων!

 

 

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Ηρακλή Καλαμάτας με τον Χανδριναϊκό χθες στο “Π. Μπαχράμης” με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική βρίσκεται ο Πάμισος μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Α.Ο. Φαραί και την ταυτόχρονη ήττα του δεύτερου Πανθουριακού από το Διαβολίτσι.

 

Μια... ανάσα από τον τίτλο στην Α’ τοπική βρίσκεται ο Πάμισος μετά την εύκολη νίκη του με 3-0 επί του Α.Ο. Φαραί και την ταυτόχρονη ήττα του Πανθουριακού από το Διαβολίτσι.

Θλιβερά επεισόδια έγιναν στο σημερινό παιχνίδι Ηρακλής Καλαμάτας - Χανδριναϊκός που ήταν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α1 τοπικής και έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της 25ης – προτελευταίας αγωνιστικής στην Α1 τοπική και την ίδια ώρα, μιας και όλα είναι ρευστά τόσο για την άνοδο, όσο και για την παραμονή.

 

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην πόλη Βιλαμούρα βρίσκεται ο Καλαματιανός αθλητής του τένις με αμαξίδιο, του συλλόγου "Διαφοροζώ" Γιώργος Λαζαρίδης με την Εθνική ομάδα.

Σελίδα 1 από 212

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ