Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 13:35

Ολυμπιακός: Διαψεύδει για τα μαύρα περιβραχιόνια στην Τούμπα - Δεν πάει ο Μαρινάκης

Γράφτηκε από τον

Η είδηση πως ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε «όχι» στο αίτημα του ΠΑΟΚ να φορέσουν οι δύο ομάδες μαύρα περιβραχιόνια στο ντέρμπι της Τούμπας στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, διαψεύδεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.



Για την ακρίβεια, οι πρωταθλητές Ελλάδας τόνιζαν: «Ουδέποτε τέθηκε σε εμάς από τον ΠΑΟΚ ζήτημα για μαύρα περιβραχιόνια. Δεν ξέρουμε ποιος τα λέει αυτά, δεν υπάρχει καν ως θέμα».

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι άγνωστο αν θα πάει στην Τούμπα όπως έγινε πέρυσι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο για προσωπικές του υποθέσεις, ενώ στο Λιμάνι σχολίαζαν δεν έλαβε επίσημη πρόσκληση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να φιλοξενηθεί σε κάποια από τις σουίτες και να δει το ματς.

«Ο κ. Μαρινάκης δεν χρειάζεται προσκλήσεις για να παρακολουθήσει την ομάδα του. Επίσης, υπάρχουν άλλοι, που γνωρίζουν καλά από φιλιά, αγκαλιές και σαλιαρίσματα οπότε ας κάνουν με εκείνους τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια...», ήταν ο τρόπος που σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Πηγή: sentragoal.gr