Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 14:53

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Νέα νίκη με επιβλητικό σκορ - Χατ τρικ ο Πανταζής

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Νέα νίκη με επιβλητικό σκορ - Χατ τρικ ο Πανταζής

Νέα νίκη, την τρίτη εντός έδρας, σημείωσε το Σάββατο ο Εθνικός Μελιγαλά, που επιβλήθηκε 4-1 της Σπερχογείας.


Η ομάδα του Μελιγαλά πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχοντας 3 νίκες και μία ήττα με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.
Προχθές οι "κυανόλευκοι" είχαν εύκολο έργο απέναντι στη Σπερχογεία και από το πρώτο ημίχρονο έβαλαν τις βάσεις για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν η νίκη και η κατάκτηση των τριών πόντων. Πέρα από τα γκολ, ο Εθνικός είχε δοκάρι, αλλά και πολλές ευκαιρίες ακόμη για να βάλει και άλλα γκολ.
Από την άλλη η Σπερχογεία κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά όπως αποδείχθηκε στη διάρκεια του 90λεπτου, πλήρωσε τις πολλές απουσίες που είχε. Είναι χαρακτηριστικό ότι για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά στην ομάδα οι Ντούζια, Ζουμπόπουλος, Δικαίος, Κουμούτσος και Δωδέκατος.

Γκολ - δοκάρι

Στο 7' ύστερα από συνεργασία Καραγιάννη, Πανταζή και πάσα στον Κ. Κανελλόπουλο, αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 28' κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου στο Μουρούσια, αυτός "έκοψε"  την μπάλα στον Πανταζή, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 36' ο Παπαδόπουλος "έκοψε" την μπάλα στον Πανταζή και αυτός με σουτ έκανε το 3-0. Στο 54' σέντρα του Β. Κουρέα, ο Κουλόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Σπερχογείας και με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε το σκορ σε 3-1. Στο 56' ο Κ. Κανελλόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε στο κάθετο δοκάρι. Στο 68' από ωραία σέντρα του Θανόπουλου, ο Πανταζής με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 4-1.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καλλιντέρης, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Μπαστακός, Π. Κανελλόπουλος, Καρατζούλιας, Μουστάκας, Καραγιάννης, Πανταζής (73' Σαραντόπουλος), Μουρούσιας, Κ. Κανελλόπουλος (58' Κοψαχείλης).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Β. Κουρέας, Γεωργαντάς (75' Καραματζούκης), Ντέρτζια, Ι. Γιακουμής (60' Μούστος), Μαλλικούρτης (65' Ι. Καραχάλιος), Σώκαλης, Κλ. Παπανικολόπουλος, Κουλόπουλος, Χριστόπουλος.