Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 16:04

ΕΡΑΝΗ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 6-0: Καταιγιστικοί οι Φιλιατρινοί - Χατ τρικ ο Γ. Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής πέτυχε χθες στα Φιλιατρά η Εράνη, κερδίζοντας με το επιβλητικό 6-0 την Α.Ε. Αβίας.


Η φιλιατρινή ομάδα από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο 45λεπτο με 3-0. Στην επανάληψη μπήκε το ίδιο δυνατά και σε διάστημα 10 λεπτών σημείωσε ακόμη τρία γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.
Σε ό,τι αφορά την ομάδα της Αβίας, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δεν δικαιούταν να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 15' από κόρνερ του Π. Σπυρόπουλου ο Αλμπαν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 22' ο Ι. Καλογερόπουλος με εύστοχο πέναλτι πέτυχε το 2-0. Το είχε κερδίσει ο Π. Σπυρόπουλος σε ανατροπή του από αμυντικό. Στο 30' από κόρνερ του Σπυρόπουλου ο Σταθόπουλος με πλασέ "έγραψε" το 3-0. Στο 48' από σέντρα του Καραχάλιου ο Ι. Καλογερόπουλος με πλασέ μέσα περιοχή έκανε το 4-0. Στο 52' και πάλι ο Ι. Καλογερόπουλος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 55' ο Ανδρεόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή.
Διαιτητής ήταν ο Τσεκούρας και βοηθοί οι Ηλιόπουλος και Καυκάς.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σταθόπουλος (46' Π. Καλογερόπουλος), Αλμπαν, Μιχαλακόπουλος, Κώτσος, Ι. Καλογερόπουλος (60' Κοροβίλας), Καραχάλιος, Π. Σπυρόπουλος, Χρ. Σπυρόπουλος (46' Ανδρεόπουλος), Διονυσόπουλος.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Π. Πολυμενέας, Γ. Βαβαρούτσος (71' Μητσέας), Γαλανόπουλος, Αποστολίδης, Γκλίγκα, Ψαρρέας, Φουρναράκος, Ν. Γεωργίκος, Αν. Βαβαρούτσος, Κορμπής (71' Γιαννακέας), Γιαννέας (46' Κουραμπάς).