Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 08:36

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα - Στη Σπερχογεία την Τετάρτη για το κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής η Καλαμάτα γνώριζε βαριά φιλική ήττα με 4-0 στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό και ετοιμαζόταν για το φετινό μαραθώνιο σε κλίμα αμφισβήτησης και προβληματισμού…


Ωστόσο οι δύο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχουν αντιστρέψει ήδη για τα καλά την κατάσταση στις τάξεις της. Και αυτό γιατί η ομάδα με κύριο όπλο το πάθος αξιοποίησε στο έπακρο την έδρα της στα πρώτα ματς με Δόξα Μανωλάδας (1-0) και Ηρακλή Ψαχνών (3-0) και έπιασε από νωρίς μια θέση στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο λοιπόν βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια, ποντάροντας τόσο στην ενίσχυση που υπήρξε με τις τελευταίες μεταγραφές όσο και στην βελτίωση που εκτιμούν ότι θα δείχνει η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι.
Να θυμίσουμε ότι η Καλαμάτα έχει εντάξει στο ρόστερ της τους Καλαγκάνη, Αγγελόπουλο που αγωνίστηκαν προχθές ενώ απέκτησε και τον Μεσσήνιο μέσο Παναγιώτη Τσιμικλή ο οποίος έπαιζε στον Φωστήρα.
Το δελτίο του τελευταίο έχει ήδη εκδοθεί και έτσι ο ικανός μέσος θα είναι στην διάθεση του Κώστα Κλάδη για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, την Κυριακή (4 μ.μ.) στο Λουτράκι, για την 3η αγωνιστική.
Πρόκειται για ένα ματς που αναμένεται αρκετά δύσκολο καθώς το Λουτράκι (4 βαθμούς σε δύο ματς) έχει δείξει θετικά δείγματα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η Καλαμάτα ωστόσο θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το εν λόγω παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη ότι θα αποσπάσει κάτι καλό και από αυτό το ματς.
Πριν το ματς της Κυριακής πάντως υπάρχει το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι (4 μ.μ.) με την Σπερχογεία, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο «Π. Γεωργανάς» στην Σπερχογεία, θα είναι νοκ άουτ και η Καλαμάτα θα στοχεύσει φυσικά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση.
Τα δυσάρεστα νέα στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο έχουν να κάνουν με τον τραυματισμό του Χαλκιαδάκη ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από δύο μήνες. Μάλιστα ο παίκτης θα αναχωρήσει άμεσα για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, όπου και θα κάνει την αποθεραπεία του με την προοπτική να επιστρέψει τον Δεκέμβριο.