Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 12:46

Ετοιμη για την πρόκριση στα ημιτελικά η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Μιλοσέσκι (δύο γκολ με φάουλ) και Δημητρουλόπουλο, η Κυπαρισσία νίκησε την Κυριακή 3-0 τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα και παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή της Α' τοπικής.


Η τριφυλιακή ομάδα θα βρεθεί αύριο ξανά στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά σε νοκ - άουτ ματς τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Το ζητούμενο φυσικά  η νίκη που θα δώσει το εισιτήριο για τους "4". Πρόκειται άλλωστε για ένα θεσμό που ενδιαφέρει την Κυπαρισσία, η οποία θέλει να πάρει και τη "ρεβάνς" για τον περσινό αποκλεισμό από τους "ερυθρόλευκους".
Ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί πάλι χωρίς τους Ντιόπ και Μιτρόφ, ενώ μάλλον θα είναι διαθέσιμος ο Καμποσιώρης που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς.
Η Κυπαρισσία θα μπει με καλή ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από το διπλό με τον Απόλλωνα και την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.
Απαντες θεωρούν ότι όσο περνά ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους σε Α' τοπική και κύπελλο.